Protest cu… lămîie

Protestez faţă de menţionarea numelui meu pe blogul Ambasadorul în următorul context: „alin cristea duce o lupta continua impotriva lui Paul Negrut si a UEO”. Consider administratorul blogului ca fiind răspunzător pentru astfel de atacuri la persoană. Pînă la prezentarea de scuze publice din partea administratorului blogului nu voi mai scrie comentarii pe blogul Ambasadorul (şi îl voi monitoriza).

1. Numele meu se scrie Alin Cristea – cu majuscule la început, ca numele oricui.

2. Duc o luptă CONTINUĂ??? – activităţile mele arată că, dimpotrivă, mă ocup cu multe alte lucruri în afară de aşa-zisa „luptă”.

3. Şi dacă am scris, de exemplu, despre inconsistenţa paginii web a Uniunii Baptiste, asta înseamnă că duc o luptă împotriva ei? O fi şi aia continuă?

4. Cei care fac astfel de comentarii (precum cel al celui care se semnează crestinul) contribuie la o atmosferă isterică pe blogurile evanghelice şi subminează atitudinea analitic-critică care ar trebui să contracareze tarele mediului evanghelic de care unii, precum se vede, s-au… scîrbit. Dă-le, Doamne, şi o lămîie, să nu le fie prea mare greaţa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: