Un mesaj (2) – Matrimoniale

Am primit pe Messenger următorul mesaj:

Am o rugaminte delicata la tine: as vrea sa imi faci cunostinta cu o fata. Am observat ca esti implicat serios in lumea evanghelica si cred ca cunosti multe persoane. Stiu ca nu te ocupi de matrimoniale dar daca poti sa ma ajuti cu o adresa de mail a unei fete de calitate ar fi poate de mare ajutor pt. mine.

Am răspuns că nu sînt persoana potrivită pentru aşa ceva (de parcă bîlbîitul de Moise sau urîţelul de Pavel ar fi fost „potriviţi” pentru Public Relations) şi că nu recomand întîlnirea pe email (de parcă eu nu m-am înroşit de plăcere văzînd mai întîi poza soţiei mele acum 20 ani la colega ei de bancă de la liceu, şi de parcă n-aş şti de un îndrăgit spaniard care şi-a cunoscut soţia pe Internet, după care s-a dus într-o altă ţară să se întîlnească cu ea, dacă îmi aduc bine aminte).

Mi-aduc aminte că m-a contactat cineva de la o agenţie matrimonială din Italia, acum cîţiva ani (că păream persoană serioasă), şi la început am căutat, tot aşa, să scap repede. Dar omul a avut tact şi a ştiut să îmi explice filozofia care stă în spatele activităţii agenţiei, încît am acceptat să citesc documentele pe care mi le-a trimis şi am ajuns să îmi pară rău că nu ştiu cum aş putea ajuta cu adevărat.

Dincolo de zîmbetul din colţul gurii pe care ni-l iscă un astfel de mesaj, mă gîndesc totuşi că e decent-potrivit să propun următoarea variantă: dacă vrei să intri în legătură cu persoana care mi-a scris mesajul (pe care nu o cunosc), trimite-mi adresa de email la alinpm@yahoo.com şi eu o să i-o comunic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: