Din blogosfera evanghelică (28.09.2008)

Dănuţ Mănăstireanu recomandă cartea Getting to Know the Church Fathers. An Evangelical Introduction de Bryan M. Litfin, prin cuvintele lui Timothy George, decan la Beeson Divinity School din Birmingham: “O nouă generaţie de evanghelici descoperă bogăţiile tradiţiei creştine în sensul larg al acestui cuvânt, inclusiv înţelepciunea Părinţilor Bisericii primare. Introducerea în patristică a lui Bryan Litfin este un ghid desăvârşit pentru cei care călătoresc deja pe acest drum, ca şi pentru alţii, care ar dori să facă primii paşi pe el. Această carte este un giuvaer, fiind bine scrisă şi bazată pe o cercetare serioasă.”

Hunedoara Evanghelică preia de pe proBIsoft anunţul despre Bible Explorer, un program de studiere a Bibliei complex care se poate descărca gratuit. Varianta gratuită este dotată cu peste 70 de titluri de carte.

Blogul Pe scara cerului (pe care îmi tot propun, de fiecare dată cînd ajung acolo, să îl vizitez mai des) ne anunţă că putem citi online Themelios, o publicatie electronică care se adresează în principal studenţilor la teologie şi pastorilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: