Avertizare (2)

În mesajul 2819 din 6 octombrie pe grupul de discuţii Free Press Romania a fost preluat mesajul 1375 de pe grupul de discuţii Străjerul. Mai jos este intervenţia mea şi partea din mesaj care a provocat-o.

Avertizare

Sînt editorul revistei electronice confesional@ (de 6 ani), al unor newslettere săptămînale de informaţie culturală (de 6 ani), al mai multor bloguri (peste 10).

Intervenţia mea atrage atenţia asupra lipsei de credibilitate a dezinformărilor şi manipulărilor în spaţiul public ale lui Ioan S. Pop.

Am atras atenţia, în mai multe rînduri, asupra modului exagerat şi rău intenţionat în care foloseşte informaţiile în spaţiul public, inclusiv intervenind în textele celor pe care îi citează sau pur şi simplu minţind cu neruşinare.

Una dintre intervenţiile mele publice se află la adresa:

https://romaniaevanghelica.wordpress.com/2008/06/02/precizare-si-avertizare

Se semnează Rev. (reverend), dar nimeni nu ştie la ce biserică este reverend. Se recomandă “Religious rights observer for USA State Department”, dar în alte situaţii se prezintă ca “Dipl. ec. Ioan Pop, Consultant anti-tero al F.B.I.”.

http://www.clipa.com/index734.html

De obicei îl regăsim revoltat de diverse aspecte pe care le “demască” cu voluptate, dar ajunge la exagerări incredibile, precum asocierea cazului prezentat cu… “Experimentul torţionarilor de la Piteşti…”!!!

Recomand, aşadar, ca înainte de a trage vreo concluzie despre cazurile prezentate de Ioan S. Pop să vă informaţi şi să trageţi concluzii pe baza unor informaţii credibile şi opinii decent exprimate.

Alin Cristea

From: Rev. Ioan S. Pop
Date: Oct 6, 2008
http://groups.yahoo.com/group/strajerul/message/1375

Tinarul Eugen Porcilescu din Iasi, (email: porcilescu_eugen@ yahoo.com ) – absolvent al Facultatii de Teologie Penticostala BETANIA din Arad, promotia 2008, a avut recent curajul sa lanseze un strigat de alarma vis-a-vis de coruptia si decadenta liderilor penticostali din Arad.
Ce a urmat ? Presiuni si amenintari inimaginabile, carora tinarul Eugen Porcilescu din Iasi nu le-a mai putut rezista si a cedat nervos…
I s-a cerut chiar, santajat si amenintat fiind, sa retracteze tot ce a scris si postat pe site-ul http://www.penticostalul.wordpress.com si sa-si faca MEA CULPA, exact ca in Experimentul tortionarilor de la Pitesti…
Tinarul Eugen are nevoie de incurajarile noastre … acum!

Atrag in mod oficial si solemn atentia liderilor Cultului Penticostal si ai Seminarului Penticostal BETANIA Arad ca daca nu inceteaza imediat conduita lor infractionala, penala, prin presiunile, amenintarile si santajul la care s-au dedat, fara frica de Dumnezeu si de consecinte – acte abominabile intreprinse cu cinism la adresa tinarului absolvent Eugen P. din Iasi -, voi intenta de’ndata impotriva lor un proces penal la Tribunalul Arad pentru tragerea la raspundere a tuturor liderilor penticostali vinovati de grave fapte de coruptie, cit si sesizarea de’ndata a forurilor conducatoare ale Congregatiei Penticostale Church of God International, cu sediul central in Cleveland, TN, S.U.A.

Redau mai jos scrisoarea originala postata de absolventul Eugen Porcilescu pe site-ul Penticostalul.wordpress.com

Salut, de asemneea, actul de onestitate si luarea de pozitie curajoasa a rectorului I.T.P. Bucuresti, Dr. John Tipei, vis-a-vis de aceste evenimente prin mesajul sau scris, postat ieri, 5 Oct. a.c. pe site-ul Penticostalul.wordpress.com

Rev. Ioan S. Pop, Religious rights observer for USA State Department

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: