Universitatea Emanuel – “o şcoală cu circuit închis”?

Primul comentariu la PROTEST a adus în discuţie faptul că Universitatea Emanuel ar fi “o şcoală cu circuit închis”.

Iată ce precizează Statutul Cultului Baptist, la capitolul VII:

“Art. 108 – (1) Universitatea “Emanuel” din Oradea funcţionează ca persoană juridică distinctă, sub îndrumarea spiritual-doctrinară a Bisericii Baptiste “Emanuel” din Oradea.

(2) Universitatea “Emanuel” din Oradea se supune controlului spiritual-doctrinar al Consiliului Uniunii Baptiste.

(3) Universitatea “Emanuel” din Oradea se supune controlului financiar periodic al Comisiei de cenzori a Universităţii. Comisia de cenzori ai Uniunii Baptiste poate efectua controale financiare la Universitatea “Emanuel” din Oradea.”

6 răspunsuri to “Universitatea Emanuel – “o şcoală cu circuit închis”?”

 1. cristi jugariu Says:

  Poate autorul acelui comentariu se gandea la o „scoala cu perimetrul inchis si pazit bine ca sa nu permita accesul anumitor absolventi” :) …

  Daca pornesti de la premisa ca ar fi o scoala cu circuit inchis atunci toti absolventii ar trebui sa slujeasca in biserica Emanuel (daca am presupune ca aceasta scoala este proprietatea acestei biserici). Dar sa ne fie cu iertare, acestia sunt raspanditi de pe coasta de vest a SUA pana in estul Siberiei.

 2. Alin Cristea Says:

  Da, din păcate, aşa e, unii absolvenţi nu au acces la biblioteca bună a Universităţii Emanuel, dar în rest s-ar putea să nu le fie restricţionat accesul (mai demult mi s-a spus că a existat la poartă o listă cu cei cărora nu li s-ar fi permis accesul).

  Dar autorul comentariului se referea probabil la faptul că „o şcoală cu circuit închis” ia decizii pe care alţii din afara „perimetrului” nu trebuie să le conteste. Resping atît eticheta „şcoală cu circuit închis”, cît şi ideea necontestării deciziilor, din mai multe motive.

 3. andrei Says:

  Apropo, cine te-o pus pe tine sa fii marele jurnalist la Romania Evanghelica??????Tu reprezinti Romania Evnahgelica? Daca da, spune-mic ca plec din tara asta!!!!!!!!!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!

 4. andrei Says:

  Apropo, mi-am amintit ca eram odata elev la liceul Emanuel (poate ca si cu aceasta institutie ai ceva….ma rog ar fi ceva normal pentru tine) si aveam program in Biserica Emanuel. Am facut repetitii, ne-am pregatit, da ce sa vezi. Taman in ziua programului (care era in perioada Craciunului) apare si marele artist ALin Cristea cu un punct pe program!!!!!!!!!!! SI vai ce dezastru, toata seara de Craciun a fost ruinata de marele ARtist!!! A furat din timpul tinerilor care chiar voriau sa il slaveasca pe Dumnezeu…. a cantat pentru a se slavi pe sine insusi vreo patruzeci de minute. Nu te vezi in ce hal ai ajuns. AU trecut ani buni de-atunci da lumea nu te-a uitat Aline!!!!! Esti cunoscut ca fiind psihopatul baptistilor din Romania!!!!! Daca as fi in locul tau m-as gandi de doua ori inainte sa mai pasesc in vreo biserica baptista. Esti un mare ratat si rahat!!!!!!!

 5. Alin Cristea Says:

  Promit că, dacă mă roagă cineva dintre persoanele importante de la Biserica Emanuel sau Universitatea Emanuel, o să şterg acest jenant comentariu al tînărului emanuelist.

  Wow, am fost mare artist şi n-am ştiut… Wow, am ruinat o întreagă seară de Crăciun… Wow, ce mare şi tare sînt şi nu am ştiut…

  Desigur, oricine îşi poate da seama ce ditamai MINCIUNA e afirmaţia că aş fi cîntat 40 de minute (în program din cîte înţeleg) la Emanuel.

  Eu, Alin Cristea, la Emanuel, 40 de minute? :)

 6. Alin Cristea Says:

  A republicat asta pe RomaniaEv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: