Al cui fiu este Vadim Tudor?

În articolul Ultraortodoxul Vadim defilează cu pocăiţi pe listele electorale PRM, în Cancan, 18 octombrie 2008, citim următoarele:

„Vadim Tudor a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că în colegiile din diaspora vor candida Ilie Ilaşcu, Constantin Ilioi, preşedintele Asociaţiei Culturale a Românilor din Arizona (SUA) şi Doru Levy Ilioi, predicator, tot din Arizona, ambii susţinători ai lui John McCain. Cei doi Ilioi aparţin unui cult neortodox, Levy fiind chiar pastor al Bisericii Penticostale Române „Emmanuel Church of God”. Cum liderul PRM s-a manifestat permanent drept un ortodox aproape radical, deşi e fiul unui pastor baptist, e de mirare gestul său, ştiut fiind că în România penticostalii nu au fost prea bine văzuţi niciodată.”

În 19 decembrie 2006 scriam pe lista de discuţii Masa Rotundă (peste 700 de membri, moderator Iosif Ţon):

“Corneliu Vadim Tudor a afirmat că este fiu de pastor baptist, discreditînd astfel atît numele de baptist cît şi pe cel de fiu de pastor.

Am căutat pe Internet cu Google: Vadim baptist.

Nu am găsit încă un loc care să certifice apartenenţa lui religioasă sau a tatălui său. Vă rog daţi-mi o mînă de ajutor (sau 10), poate ştie cineva cum putem afla date corecte.

Să credem că Uniunea Baptistă va da vreun comunicat oficial (precum face Biserica Adventistă) fără presiunea celor pe care îi reprezintă?

Un amic mi-a spus ca CVT ar fi prorector la un colegiu teologic baptist din SUA. Poate cineva să confirme sau să infirme, cu date care pot fi verificate?

În căutarea informaţiilor am dat peste urmatoarele:

Mesaj trimis de Pascu G. pe 22.9.2006
30. O comunicare
La „Adevărul” vă comunic adevărul care denunţă minciuna.
Tatăl lui Vadim Tudor n-a fost niciodată pastor baptist. Minciuna lui repetată la O.T.V. o poate infirma sau confirma conducerea cultului baptist şi pastorii care se cunosc între ei şi istoria cultului care nu cunoaşte o asemenea persoană.
Vadim aduce prejudiciu cu limbajul lui necurat şi cultului baptist.

http://www.adevarulonline.ro/forum_details/1557_4.html

Senatorul Corneliu Vadim Tudor s-a întâlnit luni, 12 decemdrie [2005], cu Ronald L. Harris, preşedintele ‘National Religious Broadcasting’ USA. Din Reţeaua Naţională a Posturilor de Radio şi de Televiziune Religioase din SUA mai face parte şi celebrul predicator Billy Graham. Oaspetele a fost însoţit de Paul Negruţ, preşedintele Cultului Baptist, Onisim Mladin, secretarul general al Cultului Baptist, precum şi de deputatul PRM Paul Magheru şi de senatorul PNL Gheorghe David. În încheierea convorbirilor, senatorul Vadim i-a dăruit oaspetelui Medalia Jubiliară a Senatului României, suflată cu aur, precum şi lucrările sale, traduse în limba engleză, cu autograf.

http://2005. informatia. ro/Article120314 .phtml

Iată şi o declaraţie ambiguă a lui Vadim Tudor:

“Părinţii noştri – ai mei şi ai fratelui meu – erau creştini după Evanghelie, erau baptişti.” (Discurs la Plenara Consiliului Na’ional al PRM, Palatul Parlamentului, 24 martie 2007)

http://www.ziarultricolorul.ro/articole.php?aid=6609&_nr=294

Am găsit o informaţie despre un comunicat al Cultului Creştin după Evanghelie din 2000:

Liderul PRM nu face parte din Cultul Creştin după Evanghelie

05.12.2000, Bucureşti (Viaţa Cultelor)

“Uniunea Comunităţilor Cultului Creştin după Evanghelie a dat publicităţii, la 1 decembrie curent, un comunicat în care precizează că senatorul Corneliu Vadim Tudor nu este membru al acestui Cult şi de asemenea că nu cunoaşte vreo Biserică Evanghelică din străinătate care să contribuie cu fonduri la fundaţia acestuia sau la cina creştină pe care respectivul parlamentar o oferă de câţiva ani unor oameni sărmani din Bucureşti.”

http://www.catholica.ro/stiri/show.asp?id=105&lang=r

Aşadar, rămîne, de atîţia ani, întrebarea:

Al cui fiu este Vadim Tudor? Al unui pastor baptist sau al unui predicator creştin după Evanghelie?

14 răspunsuri to “Al cui fiu este Vadim Tudor?”

 1. aurelmateescu Says:

  ca sa ajungem mai in ceata, va mai dau si eu un link
  http://www.prm.myforum.ro/-vp1069.html

 2. Alin Cristea Says:

  Da, ajunsesem şi la acest loc de… ceaţă. Dar nu l-am mai menţionat.

  Aseară cineva mi-a furnizat pe Messenger cîteva informaţii (noi), care sper să îmi folosească în cercetarea chestiunii.

 3. aurelmateescu Says:

  catasoundoperator pretinde ca i-a cunoscut parintii. Iata ce zice mai jos…

  [coroborat cu ce se zicea mai sus, ca poate erau tudoristi,etc. crestini dupa evanghelie
  (confuzia este data de faptul ca statul roman comunist a fortat tudoristii (bserica Evanghelica Romana astazi, sa faca parte din Cultul crestin dupa Evanghelie)]

  http://www.crestinortodox.ro/Patologiile_manipularii_sectare-213-17777.html
  catasoundoperator (2008-06-04)

  Vă rog foarte mult, domnule Ovidiu, să luati notă că ceea ce voi spune aici este expresia unei FOARTE BUNE cunoasteri a situatiei în care se află la ora actuală \”crestinul\” Vadim Tudor. Mai întâi, mă simt obligat să desfiintez complet mitul aberant conform căruia Vadim Tudor este \”fiul unui pastor baptist\” cum spuneti Dvs. domnule Ovidiu. Vă rog să mă scuzati, dar ACEASTA ESTE CEA MAI MARE ABERATIE SI DEZINFORMARE CARE POATE EXISTA!!! Refuz să cred că lansati această teză în mod premeditat si consider că sunteti o victimă a dezinformării sau a slabei documentări cu privire la individul respectiv. Acest personaj care ne strică aproape fiecare zi în care ne uităm la televizor NU ESTE FIUL UNUI PASTOR BAPTIST!!! Vadim Tudor este fiul a doi oameni extrem de modesti, dar deosebit de credinciosi care erau CRESTINI DUPĂ EVANGHELIE!!! Părintii lui Vadim Tudor erau niste \”sfinti\”, asa cum recunoaste în mod public chiar si senatorul Vadim Tudor. […]

  (vă marturisesc sincer că am avut privilegiul si i-am cunoscut PERSONAL pe amândoi părintii lui Vadim Tudor!!!) NIMENI să nu îndrăzneasca pe fata pământului să acuze doi oameni nevinovati cum sunt părintii lui Vadim Tudor pentru caracterul mizerabil si odios al acestuia!!! […]

  Dacă cineva vrea neapărat să facă vreo legătură între Vadim Tudor si Biserica Baptistă, pot să vă informez că Vadim are o nepoată (doamna Daniela Toteanu Malette care este o doamnă cu totul deosebită, extrem de credincioasă si cu teamă de Dumnezeu si care provine din Biserica Crestină dupa Evanghelie). Această nepoată a lui Vadim Tudor este căsătorită si are un copil drăgălas împreună cu pastorul baptist american MARTIN MALETTE!!! Asta ar fi “legătura” dacă se poate spune asa, între Vadim Tudor si Biserica Baptistă Americană (practic NU EXISTĂ ABSOLUT NICI O LEGĂTURĂ DIRECTĂ ÎNTRE VADIM TUDOR SI BISERICA BAPTISTĂ ROMÂNĂ!!!)

 4. Alin Cristea Says:

  Aurel, am păstrat doar cîteva paragrafe relevante din lungul mesaj pe care l-ai indicat (care este, în cele din urmă, isteric, de felul celor pe care nu le agreez, întrucît nu contribuie la instaurarea unei atmosfere de dialog).

 5. aurelmateescu Says:

  si inca una
  si ma duc… ;-)
  http://www.ziua.ro/f.php?data=2005-06-02&thread=177470&id=68870

  parerea mea (, IP: 207.200.116…)2005-06-02 20:20
  Re: Vasazica Vadim e baptist? – NU ! Vadim este ortodox !!!

  La 2005-06-02 09:37:17, Corina-Carmen a scris:


  > Eu cred ca ar suficient ca lumea sa stie asta si randurile
  > alegatorilor lui
  > s-ar subtia sensibil. Nu ca baptistii ar avea o reputatie proasta, dar
  > pur si simplu n-ar mai chiar la fel.

  Cu parere de rau trebuie sa spun ca D.l Gabriel Andreescu greseste inca o data. Parintii lui Vadim au facut parte din Cultul Crestin Evanghelic – un cult nascut dupa excomunicarea preotului ortodox Tudor Popescu .( dupa numele lui acesti crestini se mai numeau ‘tudoristi”)

  Acest cult insista asupra faptului ca in Biserica nu se poate intra decat in mod voluntar, negand orice forma de constrangere a constiintei si ingaduind dreptul la libera alegere a convingerilor in domeniul religiei.

  Astfel, Corneliu Vadim Tudor nu este nici baptist, nici crestin dupa evanghelie ci ORTODOX – pentru ca asa a hotarat el la maturitate.

 6. aurelmateescu Says:

  ai dreptate.
  stiam ca este si lung si … altfel, dar ti l-am trimis ca sa- vezi intreg contextul.

 7. aurelmateescu Says:

  Intr-un interviu din
  http://www.adevarul.ro/articole/sunt-un-om-de-dreapta-care-conduce-un-partid-de-stanga/pagina-2.html#comentarii
  la intrebarea pusa, Vadim Tudor raspunde:

  – Se speculează foarte mult pe tema asta… sunteţi creştin-ortodox sau baptist?

  – Eu sunt creştin ortodox. Părinţii mei au fost baptişti. Tata a fost pastor baptist. A absolvit Seminarul baptist. Sub egida Institutului britanic. El era pregătit să fie misionar în Madagascar. Englezii trimiteau oameni pentru creştinare. Pentru că mama nu era baptistă, iar ei trimiteau perechi, nu a mai plecat. A venit şi războiul, s-a dus în război. După război nu mai putea să fie pastor.

  Pastorul Richard Wurmbrand venea des la noi în casă. Era prieten cu părinţii mei. Ţin minte. Avea mâini lungi, noduroase şi deformate. Aveam cinci, şase ani – cântau, ne mângâia. A fost un sfânt. Poate unele dintre cele mai bune exemplare umane pe care le-am cunoscut au fost evreii creştinaţi.

  Însă vreau să vă spun o chestiune. Religia e o opţiune personală. Cu timpul am descoperit valenţe extraordinare şi multă suferinţă în religia ortodoxă. Este mult mai veche în raport cu neoprotestantismul. Niciodată nu m-am dezis de părinţii mei. I-am divinizat. Eu cred că ei sunt îngerii mei protectori.

  Însă pe când trăiau ei m-am cununat ortodox la Biserica Amzei, în ’87. Şi au venit în biserică. Mi-am botezat fetiţele ortodox. Am fost cununat de parohul de la Sfântul Gheorghe Nou, Gelu Bogdan, cel care a fost la Biserica Sfânta Vineri când a fost demolată în ’87. Reţineţi ce vă spun, că sunt la bază sociolog al religiilor. E o chestiune de opţiune personală. În cartea mea de aforisme am spus: când Dumnezeu o să mă cheme la el, rog să fiu înmormântat în religia străbună, religia ortodoxă. Mai mult de atât ce pot să spun?

  – Ce meserie a avut tatăl Dvs.?

  – El era croitor.

  – Unde aţi crescut?

  – M-am născut în Rahova. Unde era Liceul nr. 23. Aveam şase ani când ai mei au cumpărat o căsuţă pe Strada Sebastian, poartă în poartă cu uzina Vulcan

 8. Alin Cristea Says:

  Aurel, excelentă informaţie.

  Mulţumesc.

 9. Chis paul Says:

  Am o nedumerire , de ce ar trebuii sa ne intereseze din ce cult a facut parte tatal lui Corneliu Vadim Tudor. In orice caz nu cred ca el e baptist(de fapt chiar el a recunoscut ca nu e) asa ca nu vad ce legatura are persoana lui cu , cultul baptist.
  S-a tot povestit pe tema asta, ba ca tatal lui a fost pastor baptist ba ca a fost crestin dupa evanghelie. Si daca a fost ce, nu vad scopul acestei discutii.
  Ar trebui daca tot vrem sa vorbim despre Vadim Tudor sa aducem in discutie politica lui extremista si nu daca sau nu a fost tatal lui baptist.

 10. Alin Cristea Says:

  Înţeleg că nu e vorba de o nedumerire, ci de o convingere, exprimată în finalul comentariul: „Ar trebui să…”

  Am şi eu, va’s’zică, o „nedumerire”: de ce nu trebuie să ne intereseze dacă ce zice Vadim Tudor e aşa sau minte / dezinformează?

 11. dino jonson Says:

  Imi pare rau ca vorbiti asa de Dl. Vadim. Toti la olalta nu aveti in cap cit are el in tapla pantofului. El est om de opozitie, si o tara nu poate merge inainte fara opozitie. Prin opozitie ies la iveala toate lucrurile. Deci Dl. Vadim are locul lui.

 12. Alin Cristea Says:

  Întotdeauna sînt „impresionat” de astfel de exagerări superkalifragilistice:

  „toţi laolaltă nu avem în cap cît are unul în talpa pantofului”.

  Iar formula „Prin opoziţie ies la iveală toată lucrurile” e… bestială.

 13. catasoundoperator Says:

  Oameni buni, stimati domni Aurel Mateescu si Alin Cristea, etc, nu mai am timp si nici dispozitie ca sa o mai iau de la capat cu un subiect care nu merita nici o atentie, dar care totusi vad ca inca genereaza discutii contradictorii si tot felul de speculatii, supozitii, etc. Daca sunteti oameni cu teama de Dumnezeu si cu un minimum de bunavointa, atunci veti intelege odata pentru totdeauna anumite lucruri pe care le-am subliniat foarte clar in articolul pe care vi-l prezint mai jos si nu va veti mai pune atatea intrebari fara sens la care eu am dat deja un raspuns foarte ferm. Sa nu credeti ca mi-a facut vreo placere sa scriu un comentariu atat de lung. Am facut acest lucru tocmai in speranta (probabil desarta) ca poate unii dintre dvs. vor citi si vor pricepe in sfarsit adevarul referitor la un personaj care incet-incet iese SINGUR din istoria Romaniei. Consider ca exista teme de discutie mult mai importante si mult mai utile pentru societatea romaneasca, asa ca va rog sa nu mai pierdeti timpul cu acest subiect. Va rog sa mai cititi inca o data CU MULTA ATENTIE articolul scris de mine, in care puteti sa aflati raspunsul la unele intrebari. Domnule Alin Cristea, la ce atmosfera de dialog va referiti? Credeti ca poate exista vreun dialog cu personaje de tip „Vladimir Jirinovschi” ?!? Cat despre „isteria” la care va referiti cu multa amabilitate, va intreb: Cum sa reactionez cand un om care mai este si senator se prezinta pe postul national de televiziune (TVR1) si foloseste expresiile „Bai maimutoiule” si „Hai sictir, vagabondule” ?!? Sa reactionez cu delicatete si cu intelegere ? Sa fiu de acord cu un asemenea comportament de mahala ? Sa inteleg ca un asemenea om trebuie sa fie ales din nou in Parlamentul Romaniei ? Imi pare rau, dar NICIODATA nu voi accepta asa ceva !!! Acum va doresc tuturor SARBATORI FERICITE si va invit dragi cititori sa aveti parte de o lectura cat mai placuta (desi subiectul nu e placut deloc):

  Mai am o mica \”surpriza\” pentru domnul Ovidiu, legata de inexactitatile foarte grave pe care le are domnia sa in aprecierile sale legate de senatorul Corneliu Vadim Tudor. Totusi, domnul Ovidiu are dreptate in anumite privinte, atunci cand subliniaza caracterul DEPLORABIL al lui Vadim Tudor \”care a pastrat toata viata comportamentul impulsiv si maniaco-depresiv…\” Va rog foarte mult, domnule Ovidiu, sa luati nota ca ceea ce voi spune aici este expresia unei FOARTE BUNE cunoasteri a situatiei in care se afla la ora actuala \”crestinul\” Vadim Tudor. Mai intai, ma simt obligat sa desfiintez complet mitul aberant conform caruia Vadim Tudor este \”fiul unui pastor baptist\” cum spuneti Dvs. domnule Ovidiu. Va rog sa ma scuzati, dar ACEASTA ESTE CEA MAI MARE ABERATIE SI DEZINFORMARE CARE POATE EXISTA !!! Refuz sa cred ca lansati aceasta teza in mod premeditat si consider ca sunteti o victima a dezinformarii sau a slabei documentari cu privire la individul respectiv. Acest personaj care ne strica aproape fiecare zi in care ne uitam la televizor NU ESTE FIUL UNUI PASTOR BAPTIST !!! Vadim Tudor este fiul a doi oameni extrem de modesti, dar deosebit de credinciosi care erau CRESTINI DUPA EVANGHELIE !!! Parintii lui Vadim Tudor erau oameni sfinti, asa cum recunoaste in mod public chiar si senatorul Vadim Tudor. Doamna si domnul Tudor au trecut in vesnicie de ani de zile si sunt convins ca vor avea parte de Imparatia Cerurilor CHIAR DACA NU ERAU ORTODOCSI (o mare tragedie, nu-i asa?) NICIODATA parintii lui Vadim nu l-au invatat sa vorbeasca urat sau sa jigneasca, nici sa calomnieze fara limite pe ORICINE din jurul lui. Dimpotriva, parintii lui Vadim l-au invatat de mic copil sa nu dracuie, sa nu injure si sa nu foloseasca expresii de genul \”BAI MAIMUTOIULE\” sau \”HAI SICTIR, VAGABONDULE\” (asa cum ati vazut cu totii in direct la TVR acum cateva zile !!!) Parintii lui Vadim l-au invatat cu toata dragostea lor sa fie un om smerit, sa iubeasca pe Domnul Dumnezeu si pe aproapele sau din toata inima si sa-L urmeze pe Domnul Iisus Hristos. Faptul ca Vadim Tudor NU A DAT DOUA PARALE PE INVATATURILE SFINTE ALE PARINTILOR LUI SI NICI PE CUVANTUL DOMNULUI, asta este o alta poveste care n-are absolut nici o legatura cu parintii lui Vadim Tudor, care au fost de o modestie si de un bun simt greu de descris in cuvinte omenesti (va marturisesc sincer ca am avut privilegiul si i-am cunoscut PERSONAL pe amandoi parintii lui Vadim Tudor !!!) NIMENI sa nu indrazneasca pe fata pamantului sa acuze doi oameni nevinovati cum sunt parintii lui Vadim Tudor pentru caracterul mizerabil si odios al acestuia !!! De multe ori, EU NU POT SA CRED CA VADIM TUDOR ESTE FIUL NATURAL AL PARINTILOR SAI CU CARE NU A AVUT SI NU VA AVEA NICIODATA NIMIC IN COMUN !!! Este o imensă NEDREPTATE sa jignesti memoria parintilor lui Vadim (care erau niste oameni NEPRIHANITI si SFINTI) din cauza unui individ de teapa lui Vadim Tudor care A PATAT PERMANENT IMAGINEA CURATA A PARINTILOR LUI, A ADUS MARI PREJUDICII NUMELUI DE CRESTIN DUPA EVANGHELIE, ca sa nu mai zic ca din cauza lui este acuzata si BISERICA BAPTISTA care efectiv n-are absolut nimic in comun cu acest individ. Ideea conform careia comportamentul mizerabil al lui Vadim Tudor se explica prin “sechele rezultate in urma contactului permanent cu predicatorii baptistilor sub invatatura carora a crescut” este O ABERATIE SI O BAZACONIE DE NEIMAGINAT !!! Nu stiu de unde ati mai scos-o si pe asta, stimate domnule Ovidiu !!! Inca o data precizez faptul ca Vadim Tudor NU A CRESCUT “SUB INVATATURA PREDICATORILOR BAPTISTI” din simplul motiv că PARINTII LUI VADIM NU ERAU BAPTISTI, ci erau Crestini dupa Evanghelie, oameni cu teama sfanta de Dumnezeu, care erau plini de dragoste si o bunatate iesita din comun, specifica celor care au decis sa-L urmeze cu adevarat pe Domnul Hristos !!! Daca doriti neaparat sa loviti in vreo Biserica si daca vreti sa jigniti pe cineva, atunci puteti JIGNI SI LOVI FARA MILA in Biserica Crestina dupa Evanghelie, desi IN ACEST MOD FACETI UN PACAT DE MOARTE PENTRU CA NU POATE FI INCRIMINATA O BISERICA INTREAGA PENTRU FAPTELE UNUI OM NEINTELEPT !!! Cand veti pricepe odata pentru totdeauna ca VADIM TUDOR ARE UN COMPORTAMENT CARE NU ARE NIMIC IN COMUN cu invataturile sfinte pe care le-a primit de mic copil de la parintii lui sau din BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ?!? Oare vreti, domnule Ovidiu, sa pricepeti acest lucru ?!? Eu cred ca acum nu veti mai avea nici un motiv sa continuati sa spuneti tot felul de lucruri care n-au nici o legatura cu realitatea PENTRU CA ATI AFLAT ADEVARUL DE LA MINE SI MARTOR IMI ESTE DUMNEZEU CA NU VA MINT PENTRU CA IMI ESTE TEAMA CU ADEVARAT DE DUMNEZEU SI NU FAC ASA CEVA !!! (credeti sau nu credeti, asta este partea a doua, nu mai este vina mea !!!) Mai fac inca o precizare extrem de necesara. Daca cineva vrea neaparat sa faca vreo legatura intre Vadim Tudor si Biserica Baptista, pot sa va informez ca Vadim are o nepoata (doamna Daniela Toteanu Malette care este o doamna cu totul deosebita, extrem de credincioasa si cu teama de Dumnezeu si care provine din Biserica Crestina dupa Evanghelie). Aceasta nepoata a lui Vadim Tudor este casatorita si are un copil dragalas impreuna cu pastorul baptist american MARTIN MALETTE !!! Asta ar fi “legatura” daca se poate spune asa, intre Vadim Tudor si Biserica Baptista Americană (practic NU EXISTA ABSOLUT NICI O LEGATURA DIRECTA INTRE VADIM TUDOR SI BISERICA BAPTISTA ROMANA !!!) Pentru ceea ce spune si face individul Vadim Tudor, NU POATE FI ACUZATA NICI BISERICA BAPTISTA ROMANA, NICI BISERICA BAPTISTA AMERICANA SI NICI BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE ROMANA !!! Vadim Tudor este UN ORTODOX RECUNOSCUT, ISI FACE SEMNUL CRUCII SI SE INCHINA LA ICOANE (lucruri pe care parintii lui l-au invatat SA NU LE FACA NICIODATA !!!) asa ca as putea si eu sa spun acum (DAR AR FI COMPLET NEDREPT) ca mizeria de comportament al lui Vadim Tudor se explica prin faptul ca acest individ periculos a trecut la Ortodoxie si ARE SECHELE REZULTATE IN URMA CONTACTULUI PERMANENT CU PREOTII ORTODOCSI SUB INVATATURA CARORA SE COMPLACE DE FOARTE MULT TIMP INCOACE !!! Va place, domnule Ovidiu, sa ma exprim cam in acelasi mod cum o faceti Dvs. ?!? NU CRED CA VI SE PARE CORECT, NU-I ASA ?!? Evident, eu cred ca nici un parinte sau duhovnic Ortodox nu este de vina pentru modul incalificabil in care se comporta Vadim Tudor ! Din punct de vedere al Bisericii Crestine dupa Evanghelie, Vadim Tudor ESTE UN APOSTAT, UN OM CARE S-A LEPADAT DE CREDINTA SFANTA A PARINTILOR SAI, UN OM CARE A TRADAT SI TRADEAZA CONTINUU IDEALURILE SI PRINCIPIILE SFINTEI EVANGHELII !!! Acesta este portretul real al justitiarului, tribunului si patriotului Corneliu Vadim Tudor. Sper din toata inima ca subiectul Vadim Tudor va fi incheiat odata pentru totdeauna ! NU ARE SENS SA PIERDEM O GRAMADA DE TIMP CU ASEMENEA PROSTII !!! Mai bine ne gandim ce trebuie sa facem ca sa putem sa fim mantuiti ! Va salut, domnule Ovidiu! Va salut domnule Alin !

 14. Ruben Miclea Says:

  Petru Dugulescu a scris două cărţi autibiografice: „Ei mi-au programat moartea” şi „Democraţie şi persecuţie”. În una din ele, nu vă pot spune în care deoarece le-am citit imediat una după cealaltă, dar posibil că în a doua, povesteşte despre relaţi lui Vadim Tudor şi face afirmaţia că acesta este fiul unor credincioşi tudorişti membri în biserica din Carol Davilla, actualmente BER, Biserica Evanghelică Română.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: