Din blogosfera evanghelică – noiembrie (3)

În luna noiembrie au fost prezentate numeroase chestiuni interesante în blogosfera evanghelică (peste 450 de bloguri), care produce zilnic peste 100 de postări.

Iată doar cîteva dintre aceste chestiuni interesante:

“John Wesley a călătorit foarte mult, spre a răspîndi Evanghelia în Anglia, în timp de 53 ani de lucru, el a călătorit pe cal peste 350.000 km., a predicat peste 40.000 de predici, a scris 233 de cărţi şi a cunoscut zece limbi. La vîrsta de 83 de ani a fost avertizat să nu scrie mai mult de 15 ore pe zi, dacă vrea să nu-şi strice ochii. La 86 de ani, se simţea ruşinat că nu poate predica mai mult de două predici pe zi. Iar în jurnalul său, se plîngea că avea tendinţa să stea în pat pînă la ora 5.30, el care timp de 40 de ani s-a sculat zilnic la ora 4 dimineaţa.”

serjlwg0d.wordpress.com

“Organizaţia Wycliffe a tradus sau a ajutat la traducerea Noului Testament pentru mai mult de 30 de milioane de oameni, care vorbesc aproximativ 600 de limbi. În prezent lucrăm în peste 1.200 de limbi. Am lucrat în peste 1.500 de proiecte lingvistice. Personalul Wycliffe din întreaga lume depăşeşte 5.250 de membri activi, plus peste 580 care se pregătesc pentru lucrare.”

stiricrestine.wordpress.com

“Spre a citi toată Biblia într-un an e necesar să sacrifici doar 12 minute în fiecare zi. Încearcă şi biruieşte şi tu această neputinţă… Georg Miller a citit întreaga Biblie de mai mult de 200 de ori. In fiecare an el a citit-o de 4 ori, timp de 69 ani.”

nelutuandfriends.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: