Librăria Scriptum Oradea

scriptum1

Vineri, 5 decembrie, la ora 10.00 s-a deschis Librăria Scriptum din Oradea, care devine cea mai vizibilă librărie evanghelică (în oraşul bihorean cu vreo 15 edituri evanghelice), prin poziţia bună pe care o are – librăria se află pe Bulevardul Decebal, nr. 74, în apropiere de Biserica Emanuel, lîngă Liceul Andrei Şaguna, în vecinătatea staţiei de tramvai.

Tel. / Fax: 0359-412.765

www.scriptum.ro

cadouri450

Pliantul librăriei menţionează:

De sărbători îţi oferim multe surprize:
– fiecare cumpărător va primi o carte cadou în limita stocului promoţional;
– fiecare vizitator va primi un cadou în limita stocului promoţional;
– reducere de preţuri la numeroase produse;
– multe opţiuni pentru a cumpăra un cadou cuiva drag;
– o ofertă cu sute de titluri de carte;
– câteva sute de modele de cadouri deosebite, toate având tematică creştină.

top

Pe lîngă cărţi şi alte produse cu tematică creştină, la librărie se găseşte şi puzzle cu subiecte biblice – pe cele pe care le-am făcut vara aceasta împreună cu Andreea (6 ani) le-am pus pe blogul Info Creştin: Arca lui Noe, Trecerea Mării Roşii, Cortul, Templul, Daniel în groapa cu lei, David şi Goliat.

pray

De asemenea, pliantul prezintă un text motivator:

Un prieten îmi spunea odată că atunci când spui „decedaţi“ sau „de ce daţi“, e foarte important unde pui accentul. Accentul face diferenţa de semnificaţie…

Trăim o vreme în care toată lumea vorbeşte despre recesiune economică, reducerea activităţii, creşterea ratei şomajului, scăderea puterii de cumpărare, dezinteresul oamenilor pentru educaţie în general şi pentru lectură în particular. Nu vi se pare că asta sună ca şi cum am pune accentul greşit?

Din luna decembrie, în Oradea se va deschide o nouă librărie de cărţi şi cadouri, în marea lor majoritate cu tematică creştină. Pare o nebunie când te uiţi la tendinţa societăţii. Mulţi m-au întrebat dacă ştiu ce fac. Eu le-am răspuns că încerc doar să pun accentul acolo unde trebuie. Îmi doresc ca tu să îmi dai dreptate, şi o poţi face cel mai bine vizitând noua librărie Scriptum.

La ce sunt bune cărţile? Poţi trăi foarte bine fără să citeşti. Alături de nevoile instinctive, cum ar fi cele legate de foame şi de frig, nu există o nevoie instinctivă de a citi. Milioane de oameni n-au deschis niciodată o carte. A încerca să le explici ce pierd e totuna cu a-i explica unui surd frumuseţea muzicii lui Mozart.

Resimt fiecare zi fără o carte ca pe o zi pierdută. Un vechi proverb chinezesc spune: „Dacă îţi faci planuri pentru un an, plantează orez; dacă îţi faci planuri pentru 10 ani, plantează copaci; dacă îţi faci planuri pentru o viaţă întreagă, educă oameni.“ Şi asta o poţi face foarte bine punându-le o carte în mână.

Librăria Scriptum doreşte ca tu, cititorul, să beneficiezi de cele mai bune cărţi, răsplătindu-ţi pe deplin efortul de a citi. Astfel, alegem cu cea mai mare grijă cărţile pe care le promovăm.

Citesc. Îmi slăbesc vederea, întărindu-mi vederile.

mina

În data de 20 decembrie, la ora 10.00, se va desface o ciocolată de 4,5 kg şi va fi împărţită celor prezenţi.

ciocolata

Publicitate

6 răspunsuri to “Librăria Scriptum Oradea”

 1. Cadouri decembrie (1) « La Rotundu Says:

  […] imagini se găsesc în postarea Librăria Scriptum Oradea, cu ocazia deschiderii de acum 1 […]

 2. Librăria Scriptum – 1 an « Oradea Evanghelică Says:

  […] Copiii sînt așteptați sîmbătă, 19 decembrie 2009, ora 10.00, la Librăria Scriptum, la gustat o ciocolată de 4,5 kg, cu ocazia împlinirii unui an de la deschiderea Librăriei Scriptum. […]

 3. Librăria Scriptum – 1 an « Edituri Oradea Says:

  […] Copiii sînt așteptați sîmbătă, 19 decembrie 2009, ora 10.00, la Librăria Scriptum, la gustat o ciocolată de 4,5 kg, cu ocazia împlinirii unui an de la deschiderea Librăriei Scriptum. […]

 4. Librăria Scriptum – 2 ani « Oradea Evanghelică Says:

  […] Librăria Scriptum – 1 an Librăria Scriptum Oradea […]

 5. Librăria Scriptum – 2 ani « Providenţa Oradea Says:

  […] Librăria Scriptum – 1 an Librăria Scriptum Oradea […]

 6. Decembrie în Oradea « România Evanghelică Says:

  […] Marius Cruceru, Petru Lascău și… Adrian Năstase), dimineața m-am prezentat cu familia la Librăria Scriptum, unde copiii prezenți s-au bucurat de ciocolată și de povestea balaurului de […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: