Concursul Baptiști 400 (21-24)

21fugi

Billy Graham: „Fugi, băiete, fugi!, povestea lui Nicky Cruz, este o poveste remarcabilă. Are toate elementele unei tragedii – violență, intrigă – plus cel mai important ingredient dintre toate: puterea Evangheliei lui isus Cristos.”

22mai puternica

Judith Balswick: „Prin mesajul său, acest ghid deosebit poate fi extrem de folositor femeilor pe care le cunosc… Kim Eckert recurge la învățături psihologice sănătoase și la adevăruri biblice pentru a asigura sprijin în drumul spre dezvoltarea interioră și exterioară.”

23facliasisabia

Rick Joyner: „Cartea de față este o colecție de paisprezece ani de viziuni profetice, vise și experiențe care au început în 1988 și au continuat până în 2002. Abia în 2002 am văzut cum se potrivesc toate, formând astfel o parte importantă din mesajul care a fost prima data publicat în Bătălia finală și continuată în Chemarea.”

24putetitoti

Rick Joyner: „Această carte ‘trebuie’ citită de către pastori și credincioși totodată, nu doar de către cei chemați, în mod special, la lucrarea profetică. Este un produs născut din ani de experiență în domeniul profetic, prin echipare, împuternicire și păstorire a mii de creștini în această lucrare crucială.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: