Lupta fiecărui… (1)

“Înainte de a ajunge să experimentăm victoria asupra păcatului sexual, noi, bărbații, suferim și suntem confuzi. ‘De ce nu pot să câștig această luptă?’, ne întrebăm. În timp ce lupta continuă și pierderile sunt tot mai multe, începem să ne îndoim de tot ceea ce ține de noi înșine. Ajungem să ne îndoim chiar și de mântuirea nostră. În cel mai bun caz credem că suntem imperfecți. În cel mai rău caz credem că suntem perosane cu o natură rea. Ne simțim foarte singuri, deoarece bărbații vorbesc foarte puțin despre aceste lucruri.

Dar noi nu suntem singuri. Foarte mulți bărbați au căzut în propria lor capcană sexuală.

Aceste alunecări în capcană pot avea loc foarte ușor, deoarece imoralitatea sexuală în societatea de azi acționează uneori atât de subtil, încât nici nu poate fi recunoscută.”

Lupta fiecărui bărbat – Stephen Arterburn, Fred Stoeker, Mike Yorkey, Societatea Biblică din România, Oradea, 2008, 237 pag.

11luptabarbat

Les și Leslie Parrott: „Această carte va revoluționa căsătoria fiecărui bărbat care o citește. De ce? Deoarece fiecare bărbat se confruntă cu ispitele sexuale și deoarece fiecare căsnicie devine mai puternică odată ce aceste ispite sunt înfrânte.”

John C. Maxwell: „Această carte este într-adevăr potrivită pentru fiecare bărbat.”

12luptafemeie

Shannon Ethridge: “Cred că femeile vor o legătură profundă cu un bărbat – o legătură care este atât de profundă încât se dezvoltă într-o intimitate inseparabilă, care are ca rezultate o mare împlinire pentru cei doi, atât ca prieteni, cât și ca parteneri sexuali. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, bărbații și femeile trebuie să trăiască vieți integre din punct de vedere sexual. În cazul bărbaților, aceasta înseamnă păzirea minților și a inimilor de alte femei, inclusiv imagini pornografice sau amintiri sexuale din trecut. În cazul femeilor, aceasta presupune acceptarea, pentru a-și păstra sănătoasa legătura cu soțul.”

luptabaiat180

Jim Burns: „Lupta fiecărui băiat abordează subiectul ispitei sexuale mai bine decât oricare altă carte pe care am văzut-o până acum. Odată demult trăiam într-o lume care nu vorbea despre secrete, iar acea lume ne-a adus în situația jalnică de astăzi. Tinerii însă au în această carte o abordare onestă, directă și evident creștină asupra sexualității lor. Această carte va salva mii de viitoare căsnicii.”

luptafata180

„Cartea aceasta ar trebui să fie inclusă în lista de cărți obligatorii pentru toate adolescentele care au fost expuse la influențele negative ale culturii noatsre prin mass-media, muzica, filme și reviste de modă. […] Shannon descrie foarte bine trăsăturile meschine ale culturii noastre, oferind în același timp soluții sfinte.”

2 răspunsuri to “Lupta fiecărui… (1)”

  1. florian Says:

    Am o întrebare. Nu aveți cartea CĂSĂTORIA FIECĂRUI BĂRBAT (EVERY MAN”S MARRIAGE)? Știți cumva dacă acestă care a fost tradusă? este scrisă de acceași autori ca și cărțile de mai sus (Luptele bărbaților și femeilor)

  2. Comentarii biblice asupra conducerii « Edituri Oradea Says:

    […] August Lupta fiecărui… (4 cărți) […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: