Lupta fiecărui… (28)

“Singurătatea, nesiguranța și relațiile familiale destrămate sunt adeseori factori motivatori pentru masturbare. Înlocuim acea intimitate pierdută cu o intimitate falsă de masturbare. O relație apropiată cu Dumnezu și cu prietenii noștri va face să nu fie necesară acea falsă intimitate a masturbării. Deci, prima întrebare la care trebuie să răspunzi este aceasta: Ce intimitate din relațiile tale înlocuiești cu masturbare?

Lupta fiecărui băiat – Stephen Arterburn, Fred Stoeker, Mike Yorkey, Societatea Biblică din România, Oradea, 2008, 228 pag.

“Când îi auzim pe unii spunând: ‘Fetele nu se luptă cu chestiuni sexuale ca băieții!’, nu putem să nu ne întrebăm de pe ce planetă vin sau sub ce bolovan au stat ascunși. În cazul fiecărui băiat care cade în păcatul sexual nu este de obicei o fată care cade împreună cu el? Poate că ceea ce vor să spună aceștia este: ‘Fetele nu se luptă cu aspectul fizic al sexualității așa cum se întâmplă în cazul băieților.’ […]

Cu toții ne dorim să fim iubiți și nu este nimic păcătos în această dorință. Problema o constituie însă locurile în care căutăm dragostea.”

Lupta fiecărei fete – Shannon Ethridge, Stephen Arterburn, Societatea Biblică din România, Oradea, 2008, 231 pag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: