Totale (2 bis): The Marker

„Una dintre cele mai îndrăgite trupe de muzică creștină, The Marker, participă anul acesta la concursul din cadrul Festivalului Cerbul de Aur de la Brașov.”

crestintotal.ro

„ȘtiriCreștine.ro retrage informațiile despre trupa The Marker, pentru că nu este reprezentativă acestui site.”

stiricrestine.ro

7 răspunsuri to “Totale (2 bis): The Marker”

 1. Doinita Says:

  Mama ce pocaiti… Cine este gata sa mearga in locul lor sa proclame pe Isus la un concurs national, asa cum au facut-o ei???????????????????

 2. Alin Cristea Says:

  Dar de unde a apărut ideea că au mers să-L proclame pe Isus?

 3. Doinita Says:

  Fr. Alin
  nu sunt fanul lor, dar citi din pocaitii nostri ar merge acolo? de ce trebuie sa stam in bisericile noastre, ca nimeni sa nu ne vada? de ce nu putem avea curajul sa ajungem pe scena mare a societatii sa spunem in gura mare, IL IUBESC PE ISUS!????

 4. Doinita Says:

  faptul ca sunt crestini, merg la o biserica evanghelica si au fost acolo printre cei care nici habar poate nu au cine sunt crestinii baptisti, evaghelici sau penticostali, este ceva. Nu inteleg bine engleza ca sa stiu despre ce au cintat ei, dar voi pe cineva sa imi traduca si apoi va raspund.

 5. Alin Cristea Says:

  Și Bill Clinton era baptist, nu?

 6. Vio Pop Says:

  @Doinita, te asigur ca nu canta muzica crestina si ca nu au mers acolo sa proclame pe Isus. Asculta mai bine ce canta, roaga pe cineva sa iti traduca, uitate la admosfera creata de ei la concerte, si te asigur ca asta nu vine de la Duhul Sfant.

 7. Alin Cristea Says:

  Cam tare comentariul, Vio, eu nu am inițiat o polemică despre fenomenul The Marker (pe care nu îl putem ocoli), ci mă interesează de unde avem ideile (despre ei sau despre alții) pe care le avem?

  Poți mai degrabă să ne spui care este impresia ta DAR nu a Duhului Sfînt :)

  Poți mai degrabă să ne spui DE CE ai ales să nu lași comentarii la decizia pe care ai avut-o TU pe Știri Creștine de a te delimita de acest fenomen decît a te pronunța asupra deciziilor LOR.

  Poți mai degrabă să ne dai exemple din cîntecele lor (și concertele lor – eu am o anumită imagine pe care am văzut-o pe YouTube) decît să ne pui pe noi să rugăm pe cineva să ne traducă.

  Astfel, am avea un subiect de dezbătut (repet: pe care nu îl putem evita), altfel degenerează în cunoscuta ciorbă pocăiască unde plutesc ceva baticuri, tricouri imprimate, ace de cojocul ALTORA etc.

  Mă tem că și Doinița trudește acum într-o altă direcție decît cea pe care am inițiat-o, punînd întrebarea: De unde a apărut ideea că au mers să-L proclame pe Isus?

  Ca să fie și mai complexă chestiunea: parcă versurile nu le aparțin cîntăreților…

  Ca să nu fie nici o neclaritate, mai pun încă o dată întrebarea de la începutul comentariului meu:

  DE UNDE AVEM IDEILE PE CARE LE AVEM?

  Și mai pun încă una, cu această ocazie:

  Dacă avem idei, opinii, impresii DIFERITE despre același fenomen, asta înseamnă categoric că DOAR o impresie e cea bună, de la Duhul Sfînt?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: