7 răspunsuri

În urma unei conversații cu un comentator la postarea D-E-Z-B-A-T-E-R-E (2), am propus să-mi pună 7 întrebări și să aleg 3 dintre ele la care să răspund. Voi răspunde la toate cele 7 întrebări în 7 postări.

Iată cele 7 întrebări care mi s-au pus:

1. De ce nu urmaţi exemplul lui Virgil Titarenco? După părerea mea, este mult mai incomod pentru domnul Marius Cruceru decât dumneavoastră, de fapt e chiar foarte dur, şi chiar dacă nu obţine mai multe răspunsuri, mai puţine devieri surprinzătoare sau o adevărată dezbatere, speranţa persistă — şi nu este linşat public, astfel că publicul rămâne cu atenţia trează.

2. Aţi încercat vreodată să puneţi mai presus subiectul dezbaterii decât propria persoană, ignorând atacurile comentatorilor la adresa dumneavoastră?

3. Cum se explică paradoxul că ţineţi să vi se recunoască meritele, dar în acelaşi timp nu ţineţi să aveţi o imagine “bună”, ba chiar lucraţi cu sârg s-o faceţi cât mai “lată”, de preferinţă pe acest blog, dar şi prin comentarii contondente pe altele?

4. Dacă aveţi o părere proastă despre cei care vă judecă sumar, de ce ţineţi cont de ce spun, şi nu-i ignoraţi pentru o cauză mai bună?

5. V-aţi fixat cumva o limită de timp în încercarea de a obţine o schimbare de la Marius Cruceru, sau de la toţi ceilalţi care nu se conformează voit sau nevoit cerinţelor dumneavoastră?

6. Dacă nu aveţi o astfel de limită, ce credeţi că se poate obţine prin reiterarea indefinită a încercărilor?

7. Ce veţi spune dacă fata vă va întreba vreodată de ce aţi procedat aşa şi nu altfel, dacă era singura cale de a obţine ce doreaţi, şi de ce nu acceptaţi că oamenii nu sunt nici măcar cum vor ei înşişi, darămite cum îi vrea Dumnezeu sau Alin Cristea?

Un răspuns to “7 răspunsuri”

  1. Virgil Titarenco Says:

    Poate sint eu mai greu de cap, dar care este de fapt „exemplul lui Virgil Titarenco”?

    Asta ca sa nu mor ignorant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: