Comentarii biblice asupra conducerii (1)

John C. Maxwell – Comentarii biblice asupra conducerii, Editura Life, Oradea, 2007, 1031 pag.

Prezentare pe ultima copertă:

De la Genesa la Apocalipsa, oamenii, evenimentele și învățăturile Bibliei reprezintă comoara lui Dumnezeu de înțelepciune și călăuzire pentru oricine dintre noi care este chemat să fie o persoană cu influență. Fie că ești director executiv, fie că ești pastor, antreprenor, părinte, antrenor, sau profesor, tu ești un lider, care îi influențează și îi încurajează pe alții.

De la Adam și Eva în Grădina Edenului – primii lideri care au învățat din eșec, până la apostolul Ioan în insula Patmos – un lider întemnițat care oferă o viziune plină de speranță pentru generațiile viitoare, Cuvântul lui Dumnezeu este plin de oameni de la care putem învăța arta conducerii.

În Comentarii biblice asupra conducerii, editorul executiv dr. John C. Maxwell te conduce sistematic prin textul Bibliei în versiunea New King James (în românește este vorba de traducerea lui D. Cornilescu, n.t.), în timp ce extrage din experiența deceniilor de conducere duhovnicească și din resursele celor mai bine vândute cărți ale sale, pentru a evidenția în Sfânta Scriptură principiile de conducere care au trecut testul timpului și au schimbat viața multora. Puternicele resurse cuprind:

– Cele 21 de legi incontestabile ale Conducerii: articole profunde care revelează modul în care aceste legi operează în viața oamenilor din Biblie.

– Cele 21 de Calități indispensabile unui lider: pătrunzătoare articole de o pagină care reliefează exemple pozitive și negative ale fiecărei calități din cadrul celor 21.

– Peste 100 de profiluri biografice: momente și evenimente din viața oamenilor care descoperă inestimabile adevăruri despre conducere izvorâte din Cuvântul lui Dumnezeu.

– Introduceri la cărțile Bibliei care subliniază rolul lui Dumnezeu în viața oamenilor influenți.

– Sute de articole scurte și convingătoare și note expresive introduse în text despre calitatea de mentor și despre influență.

2 răspunsuri to “Comentarii biblice asupra conducerii (1)”

  1. Comentarii biblice asupra conducerii « Edituri Oradea Says:

    […] biblice asupra conducerii By Alin Cristea În luna decembrie, pe blogul România Evanghelică este prezentat un citat pe zi din cartea lui John C. […]

  2. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: