Pătrățoșenii ȘI la sfîrșit de an

Marius Cruceru, căruia i-am dedicat, în prima parte a anului trecut, 8 episoade în seria „Dl. inexactitate” pe blogul La Rotundu, a dat publicității o pastorală de Crăciun, pe care a semnat-o, pe blogul Marius Cruceru, astfel:

Mai sus este fotografia pe care am făcut-o azi, 30 decembrie 2009, la intrarea în clădirea din Oradea unde este sediul instituţiei în cadrul căreia Marius Cruceru este unul dintre vicepreședinți.

După cum se vede, denumirea este alta: Comunitatea Bisericească Creştină Baptistă – Oradea – decît cea pe care a indicat-o Marius Cruceru.

Am mai fotografiat aceeași placă cu aceeași denumire și am prezentat-o în 12 martie 2008, în postarea Dl. Inexactitate (2). În aceeași postare am prezentat și ștampila de pe un document din ianuarie 2006 și antetul documentului. În toate cele 3 cazuri – placă, ștampilă, document – apare denumirea Oradea (nu și SATU MARE).

Oare ce ar zice un jurnalist (de la Crișana) dacă ar verifica denumirea cu care s-a recomandat Marius Cruceru și ar fotografia placa (pentru un no comment foto)?

În postarea Dl. Inexactitate (7) – Subiectiv, aproximativ, inexact am prezentat 5 denumiri folosite pentru instituția în discuție.

Nu știu dacă din 2006 Comunitatea și-a schimbat ștampila și antetul documentelor oficiale, dar din 2008, precum se vede, Comunitatea nu și-a schimbat placa.

Nici Pătrățosu nu și-a schimbat placa: Oradea-Satu Mare, Oradea-Satu Mare…

UPDATE 31 decembrie 2009

În postarea din 30 decembrie 2009 de pe blogul său, Paul Negruț folosește denumirea Comunitatea Oradea, nu Comunitatea Oradea și Satu Mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: