Flacăra Închinării: Interviu cu Vladimir Pustan

„Toate generaţiile de tineri sunt la fel. Faptul că unii au folosit internetul sau telefonul mobil, iar alţii nu le-au avut, cum am fost eu, asta e cu totul altă treabă. Dar cred că e şi un pericol aici, fac o paranteză. De când cu internetul şi telefonul mobil, nu mai citesc. Tinerii trebuie să înveţe să citească. Trebuie să citeasca pentru ca să îşi dezvolte capul; dacă nu îl folosesc, nu se dezvoltă.”

„Problemele acute ale tinerilor de azi sunt şi cele legate de imoralitate sexuală, dependenţă de pornografie, autosatisfacere şi relaţii sexuale. Ce ar trebui să facă? Ar trebui să se pocăiască, ar trebui să lupte, să-şi activeze voinţa, să stea mai puţin în faţa calculatorului, să fie implicaţi într-o anumită lucare ; ar trebui ca părinţii să discute deschis problemele acestea, nu strada. Ar trebui să lupte pentru ca să stea curaţi, să-şi folosească trupul în alte nevoi, să şi-l obosească. În faţa internetului nu îl obosesc. Să muncească pentru Domnul, să citească Biblia, să se umple cu Cuvântul Sfânt, să se roage şi să postească.”

„Motivul pentru care suntem închişi ca evanghelici e faptul că ne place situaţia aceasta. Ne-am închis în turnurile noastre de fildeş, nu mai ieşim afară să respirăm aerul curat al evanghelizării şi vom muri, probabil, dacă nu evanghelizăm. Eu văd soarta evaghelicilor foarte proastă în viitori ani dacă nu ieşim afară, dacă nu mergem spre ce ne trimite Isus Cristos- spre cei de afară. Suntem închişi ca evanghelici pentru că, de fapt, ne este frică să evanghelizăm. Pocăinţa noastră e o pocăinţă călduţă la mulţi dintre noi.”

flacarainchinarii.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: