Dez-Mințiri (25/2010)

În Mahalaua jegoasă a Vindecătorului (care și-a luat jucăriile din Mahalaua Pătrățosului, nu destul de jegoasă pentru reflexe vindicative), comentatorul Romuluss bate cîmpii, dezinformînd și scuipînd salivă nemestecată îndeajuns:

„Legat de Jitareanu, e un copil, m-am aprins si eu zicand ca are reactii de ‘cartier de negrii’ :) – cu toate ca e doar un adolescent rasfatat si fara scoala vietii.

elementul tragic e ca sunt incompetenti cei care l-au delegat cu astfel de sarcini, imi dau seama ca nepotismele (pe care sunt revoltat – cu toate ca nu rezolv nimic cu asta) sunt elementul cheie in delegari de acest fel.

tot ce pot spune – oameni nepotriviti in locuri nepotrivite.

da – intr-adevar siteul reprezinta Botosaniul Evanghelic, iar daca imaginea este incredintata unui adolescent netrecut prin probleme si scoala vietii, imi pare rau de toata infrastructura care ii acorda aceasta functie de administrator lui Andrei.”

Comentariul se referă la Andrei Jităreanu, administratorul blogului Botoșaniul Evanghelic, luat la ochi, cu ocazia inundațiilor, de către Răsvan Cristian Stoica (sau, cum însuși pamfletoidul revoltat spunea: „m-am suit cu pamfletul peste blogul lui”).

Romuluss ori e ignorant cu privire la Rețeaua România Evanghelică ori e rău intenționat, adică minte, atunci cînd scrie un astfel de comentariu. Desigur, e comentariul potrivit la locul potrivit, adică un comentariu jegos în mahalaua jegoasă a Vindecătorului.

„Infrastructura care ii acorda aceasta functie de administrator lui Andrei”?!?

De pe ce planetă a picat Romuluss? Sau o fi supt la țîța lupoaicei care tot urlă despre Matrixland, care există doar în mintea paranoică a Vindecătorului?

În fiecare săptămînă, cînd prezint poziția blogurilor din Rețeaua România Evanghelică, e scris foarte clar în postare:

Rețeaua România Evanghelică e formată din peste 40 de bloguri, fiecare dintre ele fiind o iniţiativă privată.

Alo, paranoicii? Luați-vă pastilele! Aterizați pe Pămînt! Nu mai căscați gura, ochii, urechile la ce e deasupra norilor! Reveniți printre pămînteni! Și, dacă se poate, printre creștini! Că altfel iadul o să vă prăjească, mincinoșilor!

Așadar, dacă fiecare blog din Matrixland (una dintre formulele paranoice ale Vindecătorului) e o INIȚIATIVĂ PRIVATĂ, funcția de administrator al blogului Botoșaniul Evanghelic nu i-a fost acordată de nimeni!

Și-a luat-o el însuși, „nerușinatul”! Slavă Domnului există tineri ca el, voluntari, gata să slujească mai mult și să cîrcotească mai puțin.

DEZMINȚIRE: Nu este adevărat că ar exista o „infrastructură” a Rețelei România Evanghelică sau că cineva acordă cuiva FUNCȚII de administrator în cadrul „infrastructurii”.

Și chiar dacă ar fi existat, băi paranoicilor, ciocu’ mic!

Avem de lucru, nu ne cheltuim timpul stînd la taclale în mahalale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: