Mahalaua Răscumpărătorului – 23 august 2010

Mahalagioaica Elisa e prea bine cunoscută în Mahalaua Pătrățosului și în Mahalaua Vindecătorului, unde a scris atîtea prostii că probabil nici nu ne-am imaginat vreodată că pocăiții pot produce astfel de exemplare și, mai rău, să le mai și lase să se manifeste în public.

A ajuns și în Mahalaua Răscumpărătorului. Acesta nu face altceva decît să demonstreze ceea ce l-am avertizat: nu este pregătit să administreze pe Internet un teritoriu public cum este blogul. Probabil nu are cunoștință de prostiile scrise de mahalagioaica Elisa, nici de ale altora, și nu este obișnuit să converseze, lăsînd neclare multe chestiuni de interes general.

La deja celebrul articol de ieri, Dialog cu fiica lui Nicky Pop, Vasilică Croitor a afișat 2 comentarii ale mahalagioaicei Elisa.

Iată comentariul meu propus acolo:

Astfel de comentarii, precum cele ale Elisei, sînt jalnice.

Sînt NECLARE!

Nu știm despre cine vorbește în primul comentariu, iar într-al doilea pornește de la presupoziția că tatăl Diei este vinovat, ceea ce încă nu s-a stabilit!

Iar dacă e vinovat, milă nu mi-e de el, cît de ceilalți care vă erijați în judecători, că habar nu aveți ce să faceți cu… vinovații.

Lagăre de exterminare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: