Școala de Vindecare – cu ușile închise?

Un ciudat anunț pe site-ul Străjerilor:

„Pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie speciala de consiliere, vindecare sau eliberare se va organiza „Scoala de Vindecare si Eliberare prin Cuvant” care se va desfasura in Baile Felix, la Hotelul Padis, in zilele de 7, 8,si 9 Decembrie 2010.

Participantii la Scoala de Vindecare şi Eliberare prin Cuvântul lui Dumnezeu sunt rugaţi să-şi aducă Biblia, un caiet pentru notiţe şi pix. De asemenea este obligatoriu ca FIECARE participant să aducă o adeverinţă sau un bilet de iesire din spital care sa confire boala din punct de vedere fizic( pt cei ce sufera de boli fizice si psihice). Întâlnirea se va desfăşura cu uşile închise, de aceea nu pot participa NUMAI persoanele care s-au inscris telefonic in prealabil si cele care au adeverinţa. Inscrierea se va face tot la Demeter Ioana Ligia pana in data de 5 Decembrie 2010.”

4 răspunsuri to “Școala de Vindecare – cu ușile închise?”

 1. pintilie clement Says:

  …poate ca veti evita spectacolul,dar sunteti abuzivi si…ridicoli !
  Aveti de suferit daca sunteti …transparenti!
  Nici fr Peter Horobin…Slujba de vindecare prin eliberare…nu a inchis usile!
  Este vorba de prezenta lui…ap.Petru..langa…Tabita!?…

 2. petruburac Says:

  Am participat la o astfel de Scoala de Vindecare si Eliberare.

  Anuntul nu este ciudat! De ce?

  Este al doilea anunt facut in acest mod.

  Aceasta intalnire se face intr-un cadru mai intim, pentru ca oamenii se deschid cu problemele lor. Pentru un cadru mai intim e normal sa fie „usile inchise.”

  Este si scoala. Pot participa si cei care doresc sa invete cum face Domnul vindecarea si/sau eliberarea. Si fiind mai putini se stie clar ca invatarea este mai eficienta.

 3. Soso Says:

  Sunt penticostal, insa si eu sunt circumspect legat de aceasta miscare. Chiar si numele „Scoala de vindecare” ma pune in garda. Eu cred ca Domnul nu sa schimbat si mai face minuni si azi, insa scopul principal cred ca este mantuirea omului. Mila si dragostea lui Isus la determinat sa vindece, sa elibereze, sa invieze mortii, EL nu a cautat in nici un fel sa fac spectacol din asta. Cand a inmultit painile si oamenii au vrut sa-L faca imparat (pt ca vazusera minunea) EL ia pus pe directia buna : EU SUNT PAINEA. Trebuie sa avem o mare grija ca NIMIC sa nu ne distraga atentia de la PERSOANA lui Isus (inclusiv minunile). Nu judec miscarea acesta (nu am prea multe informatii) insa pot spune ca unul care doresc din inima lucrarea Duhului Sfant sa se desfsoare cu putere in viata si biserica mea, sunt circumspect. Cred ca Isus nu ne vrea bolnavi, suferinzi, insa cateodata este modul cel mai profund in care il poti atinge pe Domnul. Trebuie sa credem ca Domnul vindeca si azi (si cred cu tarie), insa in a face aceasta un scop mai mare decat mantuirea sufletului este periculos. Sa nu uitam ca in Cuvant avem pe Pavel care a fost bolnav toata viata (si avea toate darurile spirituale), Timotei probleme cu stomacul. Sa ne ajute Domnul sa avem lumina si un discernamant sfant.

 4. curiniigeorge Says:

  Cei interesati de ceea ce invata si prezinta Peter Horrobin in cartea sa „Vindecare prin eliberare” vizitati blogul
  http://www.curiniigeorge.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: