Încă un pastor aterizează în Mahalaua Pătrățosului: Daniel Chiu, atac la baionetă la Iosif Țon

S-au dus dracului „duminicile blogărești” ale tînărului și neliniștit pastor Marius Cruceru, care continuă să îndemne cititorii blogului său să se… calmeze, în timp ce afișează materiale din ce în ce mai agresive.

Pastorii ăștia trec cu bocancii peste tot DOAR pentru a-l „umili” pe Iosif Țon? La victimele colaterale nu se mai gîndește nimeni?

Cîteva spicuiri din ampla scrisoare chiuiană, unde autorul chiuie (în tandem cu chiuiturile din aceste zile ale ipocritului Pătrățos):

– Activitatea lui Iosif Ţon extinsă pe parcursul a mai multe decade este o dovadă că datorită mândriei a luat tot timpul decizii carnale, care i-au subminat viaţa spirituală.

– În timp ce fraţii menţionaţi (Pavel Nicolescu, Aurel Popescu, Filip Dincă) erau interogaţi şi bruscaţi de securitate, Iosif Ţon stătea la cafea cu persecutorii

– A fost trimis de securitate în America cu misiunea de a face ţările Apusului binevoitoare României prin contactarea unor personalităţi baptiste cu influenţă pe lângă guvernele american şi englez.

– Poziţia lui teologică a fost întotdeauna determinată de interesele de moment ce le-a avut

– În ce priveşte darul profeţiei, Iosif Ţon probabil că îl are, numai că este darul profeţiei mincinoase.

– Iosif Ţon deja şi-a câştigat un loc alături de Joseph Smith, Ellen White, papa Bisericii Catolice vorbind ex cathedra, etc.

– La Oradea l-a împins afară din slujba de păstor pe fratele Liviu Olah, cel care fusese folosit de Domnul să facă o mare trezire spirituală, şi i-a luat locul.

Va’s’zică, nu de teologia Stăjerilor e vorba în demersurile lui Marius Cruceru (ăsta mai știe oare că e decan la o Facultate de teologie, ceea ce implică, totuși, o manifestare publică mai DECENTĂ?), ci de rescrierea vieții lui Iosif Țon…

Ce an penibil pentru baptiștii din România! Ce an penibil pentru penticostalii din România!

La ce folos că au venit Ravi Zacharias și Philip Yancey în România? A fost de ajuns un desant concertat al cîtorva baptiști bătuți în cap (Marius Cruceru, Paul Negruț, Daniel Chiu) și s-au făcut de căcat evanghelicii din România…

Bodo dragule, mi-ești tot mai simpatic… De mult nu am mai văzut așa o față senină…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: