Marius Cruceru: „Oameni pleacă scîrbiţi de spectacolul jalnic pe care îl oferă Iosif Țon”

Swan: „Oti, te rog frumos, ai putea sa-mi lasi niste linkuri unde sa vad mai bine aceste momente, care, in opinia ta, caracterizeaza cel mai bine aceasta miscare? Cum nu traiesc in Romania, nu sunt in pericolul de a merge si a vedea cu ochii mei, dar ca sa am o opinie personala trebuie sa ma informez cumva… Multumesc.

Marius Cruceru: „Stai liniştit, Swan, nu ai ce vedea, oameni care au fost acolo pleacă deja scîrbiţi de spectacolul jalnic pe care îl oferă Iosif Ton, nici măcar nu are scuza demenţei senile.”

1. Acest comentariu a fost postat de Marius Cruceru vineri, 10 decembrie 2010, la ora 11.39 am.

Așadar, la începutul primei zile a întîlnirii de post și rugăciune a Mișcării Străjerilor, de la Băile Felix: 10-12 decembrie 2010.

Marius Cruceru se pronunță la adresa unui eveniment care ABIA a început. Desigur, se pronunță într-un mod cu totul lipsit de respect.

Pastori baptiști din România (și din străinătate), ce părere aveți despre un astfel de mod de exprimare al unui coleg de-al vostru?

Vicepreședinților din Uniunea Baptistă, nu aveți nimic de comentat PUBLIC la adresa prezenței publice pe Internet a pastorului baptist Marius Cruceru?

Studenți ai Facultăților de teologie baptistă, nu sînteți SCÎRBIȚI, așa, măcar puțin, de spectacolul jalnic pe care îl oferă conferențiarul universitar (care cîntă la 22 de instrumente) Marius Cruceru?

Este modul său de relaționare cu cititorii pe Internet un model pe care să îl urmați în viață?

Dragă Naum, tatăl tău și-a pierdut mințile? Că exprimarea decentă a pierdut-o de mult timp.

Domnule pastor Beniamin Fărăgău, i-ați oferit pastorului baptist Marius Cruceru, în multe rînduri, pupitrul bisericii baptiste Iris. Nu aveți nici o responsabilitate pentru obrăznicia de neimaginat la care a ajuns în aceste ultime săptămîni?

INDIFERENT de situația în care ar fi ajuns Iosif Țon, ultimul mare mit al baptiștilor români, aveți vreo îndoială asupra faptului că NIMENI nu merită un astfel tratamentul public din partea vreunui PASTOR BAPTIST?

Comunitățile regionale și conducerea Uniunii Baptiste pot să ia deciziile lor, însă pata pe care pastorul Marius Cruceru a adus-o în aceste zile grupului confesional baptist din România este de o gravitate imensă. Și nu poate fi spălată doar cu niște decizii instituțional-administrative, ci vom avea nevoie de ani buni în care mediul evanghelic să șteargă rușinea pe care a lăsat-o pastorul Marius Cruceru în mijlocul baptiștilor români.

2. De remarcat căutarea cititorului Swan, care, naiv, desigur, crede că poate găsi undeva vreun material din care să înțeleagă prin ce se caracterizează Mișcarea Străjerilor. NU EXISTĂ AȘA CEVA. Teologii de la Oradea (sau de la București) nu au scris NIMIC teologic. În schimb, Marius Cruceru a făcut un tămbălău pe Internet de parcă Iosif Țon ar fi trecut la… sataniști.

Și de parcă noi nu putem gîndi fără indicațiile prețioase ale Pătrățosului…

Un răspuns to “Marius Cruceru: „Oameni pleacă scîrbiţi de spectacolul jalnic pe care îl oferă Iosif Țon””

  1. Decembrie în Oradea « România Evanghelică Says:

    […] Și, spre deosebire de Marius Cruceru care a aruncat “șopîrlițe” pe Internet cum că “nu ai ce vedea, oameni care au fost acolo pleacă deja scîrbiţi de spectacolul jalnic pe ca…, eu am AM AVUT CE VEDEA și nu am văzut nici un “spectacol jalnic” al lui Iosif Țon. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: