Mahalagioaica Elisa în acțiune…

Elisa (pe blogul Pătrățosului): „Dacă ai plecat de la un Cult, îmbrățișînd un altul care e împotriva Cuvîntului, cum poate acest om să aibă opinii obiective?”

Oare care o fi Cultul „care e împotriva Cuvîntului”?

Nu cred că despre Iosif Țon e vorba, ci despre… Dănuț Mănăstireanu.

Și John Stott e anglican, dar din cîte am auzit a fost invitat cîndva la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea și parcă și la Biserica Baptistă din Tinăud, cînd era Paul Negruț pastor acolo.

Cum? Cineva dintr-un Cult „care e împotriva Cuvîntului”?

Oare cînd își va cere scuze Marius Cruceru pentru tîmpeniile mahalagioaicei Elisa pe care le găzduiește pe blogul pătrățos FĂRĂ să facă precizările de rigoare?

Dimpotrivă, Marius Cruceru a moderat comentariul lui Dănuț Mănăstireanu:

„Apreciez acest act de cainta publica, Marius. Este cam putin pe linga raul facut de gazduirea pe blogul tau a acstur dejectii (si, din pacate, nu e singura), dar, vorba romanului, ‘mortul de la groapa nu se mai intoarce’. Omeneste atit se mai poate face.

In rest, haide sa fin seriosi; chiar daca miza acestei daraveri nu este conflictul baptisto-penticostal, ci vendeta personala si plata politelor vechi fata de Iosif Ton, imbracate insa perfid in haina pseudo-disputelor teologice, numai un naiv (ceea ce nu cred ca esti) sau un politician eclesial (ceea ce nu poti nega a fi) ar putea contesta viscerala dihonie antipenticostala a baptistilor romani. Vorba englezului, ‘there is a lot of water under the bridge’.

Tocmai pe aceasta a mizat Paul atunci cind a fortat in mod manipulator votul in Comitetul executiv. Si i-a iesit. O veritabila lovitura de maestru. Si, culmea, nu el plateste pentru acest matrapazlic, ci Oti Bunaciu. Cum s-ar spune, ‘doi dintr-o lovitura’. Ce sa facem? La asta se pricepe maestru tau.

Daca n-a putut crea unitate intre evanghelicii romani (ca doar nu-i pasa de asta), macar sa-i dezbine a reusit cu brio. Deocamdata ii merge, dar va veni o zi a judecatii lui Dumnezeu, sau poate chiar mai devreme, cine stie, si atunci toate aceste mizerii vor fi date in vileag. Ar cam fi vremea, caci se aduna prea multa obida.”

RICOȘEUL e ultima „grijă” a lui Marius Cruceru (nu ipocrizia sau lipsa de măsură):

„draga Danut,

fără supărare, dar am moderat comentariul tău.

Mulţumesc de aprecieri, dar dincolo de asta, pentru că din nou nu ai putut reţine chestiunile despre care am mai discutat, cometnariul tău a devenit sursă de incitare al discuţii paralele care riscă să stîrnească alte ricoşeuri. (oare chiar numai la P.N. se reduce totul în cultul ăsta. puternic om :) )

Ce să mai zic de chestiunile pe care le afirmi… aduc jignire nu numai celor pe care i-ai vizat, dar îl jignesc pe actulalul preşedinte al cultului…. tot prin ricoşeu.”

Așa e! Nu mai poți zice ceva pe vreun blog evanghelic mai de soi că jignești pe careva… PRIN RICOȘEU!

Marius Cruceru ne crede proști în ianuarie sau tot anul?

Păi dacă își cere scuze pentru toate jignirile de pe blogurile La Pătrățosu și MariusCruceru.ro pe care le-a adus în ființă PRIN RICOȘEU nu îi ajung cele 365 de zile ale anului!

Mai bine să lanseze atunci un blog: Scuze.wordpress.com!

Nu merge, că e luat…

Atunci: ScuzeMC.wordpress.com

Mă bate gîndul să-l înregistrez eu, Pătrățosule…

Dacă Petrică are jurnal cu Ion Pocăitu, de ce să nu facă și Alinuș unul cu David cel neastîmpărat?…

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: