Puterea rugăciunii de a schimba căsnicia ta (1)

“Mulțumită numeroaselor scrisori, e-mailuri, telefoane și contacte pe site-ul meu, mii de cupluri mi-au povestit despre problemele cu care se confruntă în căsniciile lor. Am adăugat la acestea experiențele pe care le-am avut în propria mea căsnicie, și am găsit ceea ce cred că sunt cele mai obișnuite 14 probleme care duc la divorț. Dacă le putem învinge pe acestea, vom avea căsnicii rezistente la divorț. În căsniciile noastre Dumnezeu are pregătit pentru noi mult mai multe, decât doar să luptăm, să evităm divorțul. El vrea ca noi să fim fericiți și împliniți în ele. El nu este glorificat, când suntem căsătoriți și nenorociți. El are un scop măreț pentru fiecare căsnicie, dar scopul Lui nu poate fi pe deplin realizat, dacă persoanele implicate triesc în neînțelegere.

Ai fi surprins dacă ai ști câți oameni există care dau impresia că au căsnicii perfecte și totuși se luptă cu probleme serioase. Chiar și prietenii și familia din jurul lor nu ar suspecta niciodată că au dificultăți datorită abilității lor de a le acoperi și de a prezenta un paravan uimitor de puternic. Mulți oameni cred că pot ignora și pot trăi cu situația respectivă, dar de prea multe ori lucrul acesta se dovedește a fi de nesuportat. Această situație este întâlnită îndeosebi, când oamenii îmbătrânesc și își dau seama că nu se schimbă nimic în căsnicia lor și nu pot trăi la fel pentru tot restul vieții lor.

Sunt pe deplin convinsă că toate aceste probleme ar putea fi evitate, dacă am înțelege cu adevărat ceea ce vrea Dumnezeu pentru căsniciile noastre și modul în care dușmanul sufletului nostru încearcă întotdeauna să se opună acestui lucru.” (p. 8-9)

Puterea rugăciunii de a schimba căsnicia ta – Stormie Omartian, Life Publishers, Oradea, 2010, 274 p.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: