Marius Cruceru despre Ilie Milutin

„Tot Coroniniul ştia că este totuşi un singur om care “nu face embargoul, popa baptiştilor”. Ilie Milutin a predicat împotriva încălcării legilor şi a demonstrat că “se poate” trăi în minoritate, se poate trăi ca un “fraier” cînd toţi ceilalţi şmecheresc.

Biserica pe care o păstoreşte are 206 enoriaşi într-un sat cu circa 370 de numere. Am fost acolo şi omul nu şi-a pierdut respectul, credibilitatea şi autoritatea.

Cine este Ilie Milutin? Este adevărat că nu apare nici pe radio, nici pe televiziunile creştine, dar este unul dintre acei oameni care au devenit în zona lor adevăraţi episcopi, recunoscuţi de fraţi, cu trecere înaintea celor de afară.”

mariuscruceru.ro

Un răspuns to “Marius Cruceru despre Ilie Milutin”

  1. Nichita Narcis Says:

    Am avut ocazia sa-l cunosc personal pe fratele Milutin, sa fiu invitat in casa lui si sa slujesc in Biserica Domnului pastorita de fratele. Totodata am avut in biserica pastorita de mine in Mangalia, un frate de nadejde venit din Coronini (Raica Stelian e numele lui) cu mult respect pentru slujitorii Domnului, castigat atat din casa parinteasca cat si prin slujirea si exemplul pastorului Milutin. Fratele Milutin e unul din cei care fac cinste Numelui Domnului prin viata si prin slujirea lui. Domnul sa ne binecuvinteze pe toti cu o purtare sfanta si evlavioasa, grabind astfel venirea Sa. In Domnul, pastor Narcis Nichita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: