Titus Păștean – 38 de ani

Foto: facebook.com/tituspastean

Titus Păştean a urmat cursurile Institutului Teologic Baptist din Bucureşti între anii 1992 şi 1996. După absolvire, la invitaţia pastorului coordonator Titi Bulzan, a slujit timp de 4 ani ca păstor asistent la Biserica Baptistă “Golgota” din Arad, investind cu preponderenţă în lucrarea de tineret.

Între anii 2001 şi 2003 a fost invitat de către pastorul Cristian Barbosu pentru a coordona lucrarea cu adolescenţii din cadrul Bisericii Baptiste Maranata Arad iar începînd cu martie 2003 Titus a slujit ca pastor de tineret în cadrul Bisericii Baptiste Vox Domini Timişoara.

Fiind pasionat încă de la începutul slujirii sale de lucrarea de ucenicie şi formare de lideri, practici de bază ale fundației BIG-Impact al cărei membru fondator este, Titus participă entuziast la formarea departamentului de tineret din cadrul fundaţiei. Actualmente slujeşte ca şi coordonator al partenerialului pe care BIG-Impact îl are cu Fundaţia Crown Financial Ministry, promovînd valorile biblice legate de domeniul administrării finanţelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: