Sursa tăriei mele (8)

“Privind în urmă, realizez cât de indus în eroare eram de către motivațiile mele. În multe feluri, motivațiile erau mascate de succes. Iar lucrurile mergeau bine! Biserica creștea! Scopurile erau atinse. Nu doream să mă opresc. De fapt, toate cele șapte scopuri pe care le stabilisem pentru biserică având ca termen limită anul 1990 le atinsesem cu mult înainte.

Nu I-am cerut niciodată permisiunea lui Dumnezeu de a opri vreuna din activitățile în care eram implicat. I-am cerut numai putere de a face mai mult.

Este o mare diferență între bucuria atingerii unui scop și bucuria procesului atingerii unui scop. Mă bucuram de rezultatele muncii mele, dar nu mă bucuram de activitatea în sine. De exemplu, îmi plăcea că aveam o emisiune de televiziune de 30 de minute care avea succes, emisiune ce era inspirată din studiul păstorului. Dar uram epuizarea emoțională de pe urma acestei emisiuni – făceam câte trei de o dată, trebuind să mă concentrez la camera de filmat, fără a avea audiență, trebuind să folosesc toată energia emoțională și puterea pe care le aveam pentru a duce la capăt acel tip de emisiune.

În procesul de a vrea să faci totul și de a avea totul, am descoperit că sunt epuizat fizic, mental și emoțional.” (p. 146)

Sursa tăriei mele – Charles Stanley, Alfa Omega Publishing, Timișoara, 2009, 186 p.

Reclame

Un răspuns to “Sursa tăriei mele (8)”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: