Din Mahalaua Evanghelică – 7 mai 2011 / Avertizare pentru Petru Lascău

Pe blogul lui Petru Lascău, după ce am fost numit de un comentator “pedagog ofuscat și niliniștit”, “ofuscat și malițios”, un altul (sau același) a scris următorul comentariu:

„Brother Marcel!. Nu-ti mai raci gura cu un alt raspuns pentru acest AC de gamalie care a fost creat pentru misiuni speciale.

ACU’SRI parazit, parapazitor al parazitilor blogosferei evanghelice!!!

Propun sa-l moderati pt/ca in gamalia lui nu intra nimic. Riscati sa va virusati bunadispozitie daca-l mai bagati in seama.

Noi l-am alungat de pe forumuri pentru ca si-a adus jucariile de gradinita sa ne strice buna dispozitie.”

Îl consider pe Petru Lascău, cel care administrează blogul unde au apărut astfel de invective, dezinformări și minciuni la adresa mea, răspunzător pentru faptul că a permis apariția lor.

În semn de protest și ca apel la decență pe blogurile pastorilor (penticostali), nu voi mai comenta deocamdată pe blogul lui Petru Lascău și pe blogul lui Cristian Ionescu (unde, și aici, sînt permise comentarii jenante).

Aștept scuze publice CONSISTENTE din partea pastorului Petru Lascău cel puțin pentru acest ultim comentariu ignobil la adresa mea și, cred că se subînțelege, asta implică ștergerea comentariului respectiv.

În măsura în care îmi permite timpul, sănătatea, energia, proiectele etc., voi reveni la stilul dur pe care l-am adoptat anul trecut pe blogul România Evanghelică.

Voi monitoriza cu atenție blogul lui Petru Lascău (și al lui Cristian Ionescu, care își exprimă solidaritatea publică în anumite cazuri cu Petru Lascău, dar nu și dezacordul cu afișarea minciunilor și dezinformărilor).

Avertisment pentru Petru Lascău: În cazul în care nu voi observa, în următoarele 3 luni, o revenire EVIDENTĂ la un discurs public echilibrat și, MAI ALES, la o practică responsabilă de afișare a comentariilor cititorilor, voi înnăspri MULT tonul public față de bloggerul-pastor Petru Lascău, așa cum am făcut, în alte dăți, în cazul bloggerului-pastor Marius Cruceru.

Aici Alin Cristea, „evanghelicul cu cea mai mare vizibilitate”,”jurnalistul evanghelic cu cea mai mare vechime”, „Evangelical Media Champion” (am menționat doar trei dintre titlurile care mi s-au dat în ultimii ani, primul avansat de Vindecătoru, cel care are, așa cum am scris în mai multe rînduri, cel mai jegos blog din blogosfera evanghelică)

Un răspuns to “Din Mahalaua Evanghelică – 7 mai 2011 / Avertizare pentru Petru Lascău”

  1. Ce-am citit, ce-am suferit … (1) « Frică şi cutremur Says:

    […] că au mai crescut unele rezerve de înţelepciune pe lumea asta. Chiar dacă, pe de altă parte, nori plumburii ai unor viitoare dispute acide se arată ameninţători la orizont […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: