David Wilkerson: Triumf prin tragedie (2)

Această carte conține mărturiile împărtășite pastorului David Wilkerson de oameni din întreaga lume cu care acesta a corespondat.

Triumf prin tragedie – David Wilkerson, Life, Oradea, 2003, 226 p.

“[Sora mea] Dee m-a sunat din nou și mi-a cerut să încep să mă rog, pentru că auzise că au avut loc niște împușcături la liceul unde mergea fiul lor. […]

Dee m-a sunat târziu în acea seară. Fusese la școală pentru a aștepta un răspuns. Spera că fiul ei avea să vină acasă, dar știa că putea să fie printre cei ce fuseseră împușcați. A început să simtă o slăbiciune puternică, așa că i-a spus soțului ei că nu mai poate sta la școală. A spus că trebuie să meargă acasă, dar pe când pleca a fost cuprinsă de un sentiment copleșitor că fiul ei era printre cei uciși.

Acasă, Dee a făcut un duș gândindu-se că o va ușura din punct de vedere fizic, după care a început să strige la Dumnezeu. S-a rugat ca Dumnezeu să fie glorificat dacă, cu adevărat, fiul ei era mort. A sunat să-mi împărtășească aceste lucruri, iar confirmarea a venit după câteva ore. Fiul ei, nepotul meu drag, a fost ucis în biblioteca liceului Columbine.

Nu pot să vă împărtășesc toate minunile care au avut loc după aceea. Oamenii au început să vină la Cristos, când auzeau despre copiii care au fost uciși la liceul Columbine. Atât de multe mărturii! Atât de multe minuni! Chiar și serviciul de înmormântare a fost plin de slava lui Dumnezeu. De la această tragedie am avut ocazia să îmi împărtășesc mărturia de câteva ori și cunosc multe vieți care s-au întors la Cristos ca rezultat direct al morții nepotului meu.” (p. 69-71)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: