Șase rugăciuni… (10)

Șase rugăciuni la care Dumnezeu răspunde întotdeauna – Mark Herringshaw & Jennifer Schuchmann, Life Publishers, Oradea, 2010, 247 p.

“Cei care merg la grupuri de studiu biblic sau la grupuri de rugăciune cu siguranță au auzit rugăciuni prefăcute. Poate recunoașteți rugăciunile acestea în grupul din care faceți parte:

Rugăciunea bârfă: “Doamne îl aducem pe John înaintea Ta. Se pare că el și Cindy au probleme i, după bine știi, toamna trecută aproape că au divorțat din cauza problemelor lui cu băutura.”

Rugăciunea cu citate: “Tată după cum en spui în Cuvântul Tău (adăugați versetul aici), acei care se încred în Cuvântul Tău (adăugați versetul aici) și-Ți cheamă Numele (adăugați versetul aici) va fi ascultat din pricina Cuvântului Tău (adăugați versetul aici). Astfel că venim să-Ți cerem ajutor pentru că Tu ai săus că (adăugați versetul aici).”

Rugăciunea poveste: “Doamne, Tu știi că nu m-am simțit bine de când am căzut pe gheață luna trecută. Și Tu știi că fac tot posibilul să mă comport ca un adevărat creștin cu vecina mea. Dar este atât de greu când vecinii nu își îndeplinesc responsabilitățile precum curățarea trotuarului de gheață. Doamne, Tu știi că trebuie să mă duc la o petrecere în vecini, că trebuie să mă duc cu mașina cu vecina mea din cauza faptului că mă dor genunchii, știi și că am nevoie de ajutor ca să o iert pe vecina mea care nu își curăță gheața…”

Arată, miroase și sună a rugăciune. Dar este oare o rugăciune?” (p. 143)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: