Sunați din trâmbiță! (9)

Sunați din trâmbiță! – David Wilkerson, Life, Oradea, 2006, 220 p.

“Moise a părăsit de bunăvoie confortul și prosperitatea Egiptului pentru a suferi lipsurile unui trai în pustie, deoarece fusese captivat de viziunea lui Hristos. Acum nimic altceva nu mai conta, nici chiar visul lui de a ajunge un mare eliberator. Privea acum dincolo de toată ambiția omenească. A fost înțărcat de la tot ce era pământesc deoarece Îl văzuse pe Hristos. Putea îndura orice, deoarece nimic de pe pământ nu se putea compara cu ce contemplau ochii lui spirituali.

Avraam s-a detașat total de această lume și a ajuns de bună voie un venetic pe pământ, pentru că ochii lui priveau țintă înspre o cetate a cărui constructor și ziditor era Dumnezeu. Însă mai presus de orice, el avusese viziunea lui Hristos pe tronul Său în acel oraș sfânt. Niciodată din acel moment nu și-ar mai fi lipit inima de lucrurile efemere sau pământești. Credința lui era zidită pe vederea neîntreruptă a lui Hristos. Se bucura și avea fericirea de a-L privi pe Hristos cel etern cu ochii invizibili!

Din clipa în care Pavel L-a văzut pe El, orice altceva de pe pământ a ajuns un gunoi. Din momentul în care Hristos S-a descoperit inimii lui, el a hotărât că nimic altceva să nu îi fie mai prețios ca Domnul. A îndurat cu bucurie greutăți, naufragii, împroșcarea cu pietre, bătăi, lipsuri, închisoare; nici unul dintre aceste lucruri nu l-au mai afectat deoarece se lăuda acum cu descoperirea Domnului.

Nici un bărbat al lui Dumnezeu care e legat de acest pământ sau de lucrurile de pe pământ nu a avut parte de nici o descoperire. Dacă ar fi avut o vedere a lui Hristos, dacă ar fi în constantă unire cu Hristos, nu ar mai predica despre nimic altceva.” (p. 192-193)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: