Cristian Ionescu mănîncă căcat

Cristian Ionescu către Alin Cristea: „Meseria dvs. este de a lansa polemici, de cele mai multe ori gratuite și vulgare.”

Cristian Ionescu minte. Sau, tradus pe limba Mahalalei: Mănîncă căcat.

Polemicile mele nu sînt DE CELE MAI MULTE ORI gratuite și vulgare.

Cristian Ionescu are muuuult de studiat ca să poată trage o asemenea concluzie.

Pe blogul România Evanghelică (cu care numele meu e asociat în ultimii ani de către cititorii blogosferei evanghelice) sînt peste 9.000 de postări. Îl poftesc pe Cristian Ionescu (sau pe oricare alt opinioman) să identifice polemicile mele și să vadă CÎT LA SUTĂ reprezintă ele din activitatea mea publică (pe Internet), din „meseria” mea.

Dar sînt pe Internet de 9 ani și am diverse activități, nu doar pe bloguri (vreo 70 pe care le administrez – și acolo or fi polemici de ale mele „gratuite și vulgare”? Mai cercetează, pastore! Că pe Internet nu sînt toți amețiți ca la predici și fanfare! Unii mai și gîndesc!).

După ce s-ar stabili CARE sînt polemicile în care sînt implicat (public), ar urma o altă etapă (și mai grea): Cîte dintre ele sînt „gratuite și vulgare”? NUMAI ÎN FELUL ACESTA se poate stabili dacă, într-adevăr, polemicile mele pot fi etichetate ca fiind „de cele mai multe ori” precum zice pastorul slobod la gură.

Sfatul meu, pentru oricine ajunge să scrie astfel de lucruri ÎNAINTE de a gîndi, e să accepte că s-a făcut DEJA de rîs și să nu mai continue cu prostiile.

Meseria mea nu e cea la care se referă, GRATUIT și VULGAR, pastorul Cristian Ionescu.

Lucrul acesta e evident, dar, desigur, ÎNAINTE de a se pronunța, cei precum Cristian Popescu trebuie să renunțe la ignoranță. Să se informeze. Să gîndească înainte de a scrie prostii. Și, de ce nu?, să accepte un fapt evident: Nu se pot pricepe la toate. Unii bloggeri, de exemplu, au mai multă experiență în spațiul public pe Internet decît pastorii penticostali apăruți de ceva luni. Păcat că nu au învățat prea multe în timpul ăsta. Au fost atenți DOAR să-și promoveze linia ideologică. (Apropo, știți ce impact a avut pătrunderea tehnoculturii din cultura occidentală în țările din fostul lagăr comunist? Sau ce rol au Facebook și Twitter în statele musulmane în anii aceștia de revolte?)

2 răspunsuri to “Cristian Ionescu mănîncă căcat”

  1. 15 postări în Top 100 WP (08.06.2011) « România Evanghelică Says:

    […] Oradea (lascaupetru) 26. Unde se vede că penticostalii au şi ei un Mateaş al lor (dyobodiu) 34. Cristian Ionescu mănîncă căcat (romaniaevanghelica) 48. Giuly si Ioana (fotografeveniment) 50. A fost sau n-a fost? Despre […]

  2. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: