Încă un comentariu steril în Mahalaua lui Ionescu

Confesorul: „Cred ca videoclipurile de mai sus spun CLAR ceea ce va deveni orice religie si miscare religioasa de pe acest pamant: un show. Daca nu faci ceva sa atragi pe alti nu ai cum sa ai enoriasi la slujba. Iar daca faci ceva foarte traditional si atragi ceva oameni, inseamna ca o faci pentru acelasi scop: un alt fel de show, dar traditional. Deci daca se poarta baticuri sau nu, fuste lungi sau scurte nu cred ca are de a face cu participarea la vreunul din show-uri. In orice caz, orice imbecil ar putea sa spuna ca inchinarea la Dumnezeul cel viu si adevarat nu se face cu show. Se face in duh si in adevar (si asta nu implica neaparat purtarea de baticuri pe cap, dansuri sau tremuraturi, caderi pe spate sau altele, ci sfintenie 100%).”

În Mahalaua lui Ionescu se înmulțesc comentariile sterile (ca să nu zic idioate), cu acceptul celui care i-a instigat pe cititori prin articolul de tristă amintire referitor la Conferința Peniel Oradea DE ACUM 2 LUNI.

Deși subiectul cu care își pornește comentariul Confesorul ar putea fi unul de interes, el este discreditat de ignoranța comentatorului (sau reaua sa intenție), care se distanțează de context.

Astfel, dintr-un astfel de comentariu, așezat la un ANUMIT articol, un cititor neavizat ar putea trage concluzia că evenimentul de la Oradea ar fi fost caracterizat de ceea ce se vede în cele două youtuburi afișate în Mahalaua lui Ionescu.

Conferința Peniel Oradea a avut loc în 15-16 aprilie 2011, au fost, așadar, 2 zile în care au avut loc DIVERSE întîlniri cu DIFERITE teme și stiluri de abordare. De exemplu, în prima zi au fost și seminarii paralele. Eu am participat la cel susținut de Vasilică Croitor despre consecințele comunismului în biserică. Vreo 15 tineri au participat, dureros de puțini. Nu s-a dansat și nu s-a făcut show. Acum încep să regret… La cîtă prostie poate aduce în blogosfera evanghelică un singur articol al lui Cristian Ionescu DUPĂ 2 LUNI, puteam arunca în aer și vreo biserică-două, de-astea care nu ne plac, că tot doar la fusta unei gagici, într-un SCURT show, le erau ochii unora…

Comentariul celui care se semnează Confesorul nu face altceva decît să preia LIPSA CONTEXTULUI pe care a inițiat-o autorul articolului. Gradul de stupiditate al articolului e mărit de tembelismul comentariilor.

Care este DUHUL articolului lui Cristian Ionescu?

Care este ADEVĂRUL celor scrise de el?

Nu am suficiente cuvinte (și nicidecum suficientă răbdare) să-mi exprim dezgustul față de modul în care Mahalaua lui Ionescu stinge Duhul și diminuează Adevărul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: