Oameni mari: Pavel (6)

Pavel: un om al harului și al tăriei de caracter – Charles R. Swindoll, Societatea Biblică din România, Oradea, 2011, 340 p.

“Sunt convins că există cel puțin trei lucruri esențiale necesare unei vieți împlinite: un sentiment clar al identității personale, un sentiment puternic al misiunii în viață și un sentiment profund al scopului în viață.

De-a lungul anilor am observat că oamenii care știu cine sunt, care au un sentiment clar al misiunii lor și care înțeleg planul și scopul lui Dumnezeu pentru viața lor sunt oamenii care experimentează o împlinire adevărată. Această nu înseamnă că ei nu se confruntă cu obstacole extreme. Ci înseamnă că au învățat să facă față celor provocări în așa fel încât să transforme obstacolele în oportunități. În loc să se împiedice de aceste obstacole, trec peste ele.” (p. 151)

“Aceasta este atitudinea remarcabil[ pe care au cultivat-o cu consecvență Pavel și Barnaba de-a lungul întregii lor călătorii misionare. Cei doi slujitori trimiși din Antiohia au înfruntat și au învins nenumărate obstacole externe, printr-o hotărâre neabătută de a rămâne concentrați asupra țelului.” (p. 153)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: