Oameni mari: Iosif (3)

Iosif: un om al integrității și al iertării – Charles R. Swindoll, Societatea Biblică din România, Oradea, 211 p.

“În urmă cu mai mulți ani, cineva a numărat promisiunile din Biblie și a însumat 7474. Nu pot valida acest număr, însă știu că pe paginile Scripturii există mii de promisiuni care spun cititorului: “Crede-mă! Primește-mă! Contează pe mine!” Și dintre toate promisiunile Bibliei, adesea cele mai importante sunt cele care oferă speranță la sfârșitul încercării. Acele promisiuni ne șoptesc: “Merită. Pășește alături de Mine. Ai încredere în Mine. Așteaptă să intervin. Eu îți voi răsplăti așteptarea. Aurul tău este în proces de rafinare.”

Iosif a învățat că o inimă frântă și smerită nu înseamnă sfârșitul, ci începutul. Lovit și zdrobit de bicele dezamăgirii și ale viselor spulberate, el a descoperit că Dumnezeu nu îl părăsise nicio clipă. Când încercarea s-a sfârșit, el era rafinat și devenise aur curat. A devenit o persoană mai stabilă, un om de înaltă calitate, cu un caracter extraordinar.

Promisiunile lui Dumnezeu sunt aceleași și pentru noi astăzi ca și pentru Iosif. Harul Lui este și astăzi la lucru. Îndurarea Lui ne însoțește din groapă și până în vârful piramidei.” (p. 69)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: