Precizări: Cele mai bune condeie din blogosfera evanghelică

Mizerabila campanie ionesciană antiPeniel m-a obligat, pentru o vreme, să las deoparte cîteva chestiuni, importante, pe care însă le-am reținut în agenda mea.

Voi începe cu chestiunea cea mai ușor de redactat.

În prima zi a acestei luni de vară, Dan Spaniard a scris într-un comentariu în Mahalaua Vindecătorului, adresîndu-se acestuia: „Alin Cristea este cel care mi-a spus că ești cea mai iscusită pană evanghelică. Cu alte cuvinte, el crede că tu scrii cel mai bine.”

O asemenea afirmație publică, în care este implicat numele meu, mă obligă să fac cîteva precizări.

Astfel, cuvintele cheie de la care pornesc sînt: CU ALTE CUVINTE.

Amicul meu Dan Spaniard, fie binecuvîntat spiritul lui împăciuitor, a folosit ALTE CUVINTE… :)

Eu nu cred că Vindecătoru scrie cel mai bine. Dimpotrivă, am spus, o spun și o voi mai spune (cel puțin doi ani de aici înainte): Blogul lui Răzvan Cristian Stoica este cel mai jegos blog din blogosfera evanghelică. Așadar, nu am cum să afirm că Vindecătoru scrie cel mai bine.

Dar pot să afirm, așa cum am făcut-o cu altă ocazie, referitor la Vindecătoru, că blogosfera evanghelică a pierdut un condei valoros.

Nu am fost și nu am cum să fiu impresionat de volutele sale livrești. Cît timp condeiul său produce bășcălii de mahala, iar blogul său conține dezinformări și MINCIUNI, nu voi acorda prea mare atenție producțiilor sale mai mult sau mai puțin reușite.

Este primul blog și singurul pe care l-am scos din lista blogurilor evanghelice, în semn de protest față de mizeria din Mahalaua Vindecătorului.

Faptul că, la fel ca Marius Cruceru, i-am recunoscut talentul și oarece lecturi din tinerețe nu mă face nicidecum să mă gîndesc la condeiul Vindecătorului ca la ceva de excepție în blogosfera evanghelică.

Dacă ne interesează care sînt cele mai bune condeie din blogosfera evanghelică, atunci ne poate fi de folos sondajul pe care l-am propus acum cîteva luni:

Bloggeri evanghelici care scriu articole bune

Să le înmulțească Domnul!

Sau, cine știe?, poate că trebuie să ne rugăm să le reducă, la cît jeg se adună în Mahalalele Evanghelice ale unor condeie care uneori scriu chiar bine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: