Două reclame L’Oreal, una dintre ele cu Julia Roberts, au fost interzise în Marea Britanie pentru prelucrarea imaginilor

Două reclame L’Oreal, avîndu-le în prim plan pe Julia Roberts și modelul Christy Turlington, au fost interzise în Marea Britanie de Agenția pentru standarde în publicitate (ASA), ca urmare a unei reclamații depuse de Jo Swinson, membră în parlamentul britanic, relatează Reuters.

http://economie.hotnews.ro – 30 iulie 2011

Of, nu există și la evanghelicii din România o Agenție pentru standarde în pastorală, care să sancționeze prelucrarea „imaginii” pastorilor – nici spre Alb, nici spre… Negru(ț).

Biblia e un uimitor Facebook cu „obrazul” autentic al umanoizilor David, Iov, Petru, Toma, Pavel. „Ei vorbesc despre luptele lor în mod sincer și mișcător. Am în mine un sentiment de frustrare cînd mă gîndesc că îi cunosc pe acești oameni din Biblie mai bine decît pe cei din clasa mea de la Școala Duminicală.” (Patricia Quigley, “Creștinism de suprafață”, în Tînărul creștin – Manualul lucrătorului cu tinerii creștini, Societatea Misionară Română, Wheaton, IL., USA, 1991)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: