Încă o gafă a lui Cristian Ionescu

Ultima gafă a pastorului-blogger se numește Microchip-ul 666, foarte aproape….

Pe lîngă faptul că este un subiect de la naftalină, precum precizează comentatorul Emi Zărnescu – „Informația este veche, iar detaliile tehnice depplite.. am văzut acest videoclip cu 2-3 ani în urmă..” -, Cristian Ionescu este sancționat de 3 bloggeri importanți care comentează la acest articol:

Florin Pușcaș: „Dacă respectivul cip, cel de la Motorola, nu vine şi cu lucruri reprobabile, el nu are cum să fie acel semn al fiarei din Biblie. Dacă ţi-ar cere cineva să te lepezi de credinţă, sau să crezi vreo blasfemie pentru a primi cipul, atunci aş mai zice, dar aşa… toată povestea din video e abureală. Un creştin autentic poate să fie umplut de cipuri, că tot e degeaba. Doar un necreştin poate fi “victima” cipului.
Pentru mine e încă o dezamăgire faptul că promovaţi o asemenea teorie.”

Emanuel Conțac (Vaișamar): „Faptul că promovaţi informaţii care nu au nicio bază (alta decât că cineva spune că Motorola x, y şi z) este mai îngrijorător decât conţinutul acestui clip. Sunteţi pastor, persoană publică, ascultată şi citită de sute de oameni. În opinia mea, abdicaţi prea uşor de la funcţia dvs. de a informa onest şi întemeiat comunitatea pe care o slujiţi. Din păcate, asemenea informaţii nu au nicio confirmare independentă. E nevoie să vă atrag atenţia că mărturia noastră trebuie să fie bazată pe surse solide (2 sau 3 martori)? În cursurile de jurnalism pe care le-am făcut (la o facultate seculară) am fost învăţat ca trebuie să am 2 sau 3 surse independente, când prezint o informaţie. Fiii lumii acesteia sunt mai înţelepţi decât fiii luminii…”

Marcel Cosma: „Mi se pare plauzibil ca un regim totalitar să poată controla, cel puțin în teorie, cine poate cumpăra și în ce condiții. Ceea ce nu vă absolvă de responsabilitatea, amintită mai sus de Vaișamar, verificării surselor pe care le folosiți. Problema care o văd cu clipul – care, în opinia dumneavoastră, “trebuie crezut” – este nu atât informația tehnică de o calitate îndoielnică (sesizați eufemismul), ci apucătura eisegetică de a impune textului biblic tot felul de năzbâtii care ne trec prin cap.”

Cristian Ionescu, deși e în blogosfera evanghelică de 9 luni, se pare că nu prea are habar de cota bloggerilor evanghelici și a vizitatorilor care produc comentarii pertinente.

Cei trei bloggeri care au comentat au o cotă bună în blogosfera evanghelică, dar mă tem că pentru Cristian Ionescu nu prea contează, atunci cînd vrea să impună vreun subiect (și dă cu bîta în baltă).

Astfel de bloggeri cu cotă bună nu prea apar în Mahalaua lui Ionescu, unde este o inflație de comentarii ale palavragiilor Gabi Bogdan (400), Chris Prunean (115), Remus (115), DRAGO (100), Adrian.S (62), pete (53), mediesanul1234 (46), Corneliu Olan (45), cornelius (45), viorel chis (45), Ovidiu Marinca (44) – în paranteză: numărul comentariilor în primele 6 luni ale anului 2011 – ȘI ALȚII.

Dar Cristian Ionescu ratează astfel de momente care ar putea declanșa conversații de interes.

Mai mult, părintele „celebrei” expresii PENIEL – FESTIVAL AL SATANEI continuă să dea replici puerile, în doi peri, de mahala, obraznice chiar.

Nu e de mirare că un producător de tîmpenii precum Adrian.S se adresează lui Florin Pușcaș în termeni dezgustători:

„Da mai Forinele.Hai sa nu promovam nimic nu-i asa?Hai sa scriem despre nimic.Apropo.Ce cauti in barlogul conservatorilor liberalule?”

„Ho bre FLorine.ho.Ca ce spui tu e cam fals.Amu faceam si io putina gluma.”

Așadar, săptămîna asta care e mai tîmpit: Vindecătoru sau Cristian Ionescu?

Un răspuns to “Încă o gafă a lui Cristian Ionescu”

  1. Sorin C. Says:

    Aș vota Cristian Ionescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: