Vasilică Croitor despre cum votează Consiliul Bisericesc al Cultului Penticostal

„Când s-a emis acel document retrograd intitulat „Principii pentru întărirea disciplinei…”, nu era timp să fie discutat în mod serios, așa că frații au votat să fie făcut un document, dar nu îl aveau în față, fiindcă nu era nici măcar redactat. Câțiva dintre păstorii cu care am vorbit îmi spuneau că s-au simțit trași pe sfoară. Ei au votat să se facă un document cu principii, dar au fost contrariați când au văzut principiile menționate și modul în care a fost redactat.

La fel a fost și anul acesta, când s-a decis în Consiliu să se emită un comunicat. Dar unii dintre cei cu care am vorbit spun, de exemplu, că ei nu au votat ruperea protocolului cu Peniel. Au fost câțiva care au susținut aceasta, dar nu a fost un vot în acest sens. E ca și cum ar fi semnat o hârtie în alb. Cei care au alcătuit comunicatul ulterior, nici măcar nu au vrut să accepte modificările sugerate de consilieri.

Imaginează-ți un asemenea vot în parlament: votăm că ne trebuie o lege pentru privatizare. Toți sunt de acord că e necesară. Votul este unanim! Apoi cei care o redactează, doi-trei parlamentari, scriu ce vor și o trimit la Monitorul Oficial în numele celorlalți. Democrație de Dâmbovița…”

http://rascumparareamemoriei.wordpress.com/2011/08/13/comunicatul-cultului-penticostal-despre-peniel-context/#comment-8239

Publicitate

Un răspuns to “Vasilică Croitor despre cum votează Consiliul Bisericesc al Cultului Penticostal”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: