Cristian Ionescu iar minte

Cristian Ionescu către Emanuel Conțac: „Ați luat, după binecunoscutul model Alin Cristea (cu care vă identificați din ce în ce mai mult), un scurt pasaj din mai multe articole și ați răspuns doar la ce și cum s-a vrut.”

DEZ-MINȚIRE: Nu este adevărat că Emanuel Conțac ar fi copiat „binecunoscutul model Alin Cristea” și nu este adevărat că Emanuel Conțac se identifică cu mine.

Dimpotrivă, mai degrabă eu m-am identificat, azi, punctual, cu Emanuel Conțac atunci cînd am scris comentariul – „Jos pălăria!” – de apreciere pentru postarea sa cu un titlu inspirat (care subminează tîmpeniile lui Cristian Ionescu exhibate în public): Traducere în româneşte a Bibliei nu a început şi nu se va sfârşi cu versiunea Cornilescu

De reținut că Alin Cristea și Emanuel Conțac au stiluri de blogging diferit, au intrat nu o dată în polemică, (aparent) nu au aceleași gusturi, nici proceduri publice, se află poziționați diferit în ceea ce privește orientarea confesională, statutul academic, notorietatea și niciunul dintre ei nu au dat semne că ar dori să se aproprie în blogosfera evanghelică.

Din cîte îmi aduc bine aminte, mi-am exprimat dezaprobarea față de administrarea blogului lui Emanuel Conțac, anunțîndu-mi intenția de a nu-i mai acorda atenție prea mare (pe blogul său) pînă la sfîșitul anului.

Așadar, ceea ce susține Cristian Ionescu în legătură cu o așa-zisă relație între Emanuel Conțac și Alin Cristea este o minciună.

În mod normal, Cristian Ionescu ar trebui să-și ceară scuze publice și, desigur, să fie mult mai temperat cu afirmațiile sale publice.

Dar, avînd în vedere starea de anormalitate a unui segment notoriu – Mahalaua Evanghelică – din blogosfera evanghelică, să nu avem așteptări prea mari…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: