Un comentariu pe blogul lui Cristian Ionescu (30.09.2011)

Într-o blogosferă evanghelică vulcanizată cu MII de comentarii inutile, obeză și nu de puține ori indecentă, a pierde ocazia de a citi comentariile interesante și consistente ale lui Emanuel Conțac este un fapt trist.

Sper să își calce cîndva pe inimă (cum și eu am făcut-o, și nu doar pe blogul lui, ci și pe al altora) și să revină cu comentarii.

Comentariile pe alte bloguri decît pe cel propriu au un alt gen de miză – cea a dezbaterii în spațiul public. Ele sînt poate, uneori, mai necesare, mai benefice decît articolele de pe bloguri.

Așadar, faptul că Paul Dan și Cristian Ionescu l-au adus pe Emanuel Conțac în această situație (și pe John Tipei în situația de a interveni) este unul care ar trebui să ne dea de gîndit tuturora.

În ceea ce mă privește, eu am de mult timp stabilite proceduri pentru astfel de incidente. :)

Nu degeaba m-au numit unii, de ciudă, polițistul blogosferei evanghelice.

Totuși, un titlu care mi s-ar potrivi mai bine ar fi: primarul blogosferei evanghelice. Eu asfaltez marile artere, eu dau apă (caldă sau duș rece) cu furtunul sau cu țîrîita bloglocatarilor, eu fac vizite inopinate în mahalaua evanghelică și tot eu consemnez mișcările unor “interlopi” evanghelici. La primăria mea sînt listele cu blogurile (și site-urile) evanghelice, și tot la birourile primăriei mele se consemnează și mitingurile spontane din blogosfera evanghelică. Și mai stau și bine mersi pe scaunul de primar, că nu este nici un contracandidat. Cel puțin pentru cîțiva ani… :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: