Un comentariu pe blogul lui Petru Lascău – 24 octombrie 2011

Din nefericire, blogosfera evanghelică conține destule exemple de incultură evanghelică (blogosferică). Nu mai departe, anul ăsta Vindecătoru îl menționa pe Beniamin Fărăgău ca fiind lider penticostal! Dacă nici chestiuni de bază nu le știu unii, oare de ce fac comentarii pe care le vîră sub nasul nostru ca fiind, cică, inteligente?

Iată, aici, încă un exemplu – Gabi Bogdan se exprimă astfel: „un individ Pasarea Phoenix Remixed”…

Acest „individ” este Alexandru Nădăban, doctor în istoria bisericii, un om lucid, cu umor și cu talent narativ ușor de detectat din ceea ce scrie pe bogul său.

Dănuț Mănăstireanu și Alexandru Nădăban au fost doi dintre cei mai buni profesori la Universitatea Emanuel în perioada ei cea mai bună – a doua parte a anilor ’90.

Bine ar fi ca, în blogosfera evanghelică, să priceapă „indivizii” precum Gabi Bogdan că amintirile pe care absolvenții le au despre astfel de profesori respectați nu pot fi șterse prin comentarii imature și, cum am arătat, lipsite de minime informații despre acești „indivizi” care au o anumită cotă în blogosfera evanghelică, dar mai ales în memoria colectivă din mediul evanghelic românesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: