Cum îi face de rîs Cristian Ionescu pe penticostali în spațiul public

Laurențiu Balcan către Cristian Ionescu: „Faceți confuzie între “erezie” și greșeala. Erezia este în primul rând o învățătură, nu un gest sau o scăpare ce poate fi motivată (mai bine sau mai puțin) de cel în cauză. Pustan nu învață pe nimeni să-și facă cruce ca să poată fi acuzat ca “eretic”. Exagerați și vă pripiți în a eticheta persoane, ceea ce ce NE face de râs în spațiul public.”

Dănuț Mănăstireanu: „Manu și Dyo ne informează despre o nouă revărsare de paranoia fundamentalistă pe blogurile evanghelicilor români. De data aceasta este vorba de Vladimir Pustan, care, Doamne iartă-l! și-a făcut (din nou) cruce. Și Cristian Ionescu nu ezită să-l pună cu curaj la stîlpul infamiei (unul dintre hobby-urile pastorului din Chicago).”

Doru Radu: “Că Ionescu e prost, în cazul ăsta, sunt sigur. Că nu i-a folosit la nimic lui Pustan, sunt iarăși sigur. De ce? Din motive de istorie. Oricît am fugi de coadă, ea se ține după noi. Nu e cazul să exagerăm în mirare!”

Alaxandra, comentariu pe blogul lui Dionis Bodiu: „Întreaga furie inchizitorială declanșată de Cristian Ionescu mă scârbește profund, la fel cum mă scârbește stilul tabloid / de ziar de scandal și corul de postaci care aplaudă tot ce grăiește acel om.

Și nu sunt de acord cu ideea că domnul Ionescu are parte de publicitate gratuită: oamenii ăia care tac și citesc trebuie să vadă că există și voci raționale, că există și oameni care încă mai gândesc corect și creștinește.”

Mai trebuie să mai zic ceva?

Bine, zic: Cît de tîmpit e Cristian Ionescu?

Mai grav, cît de tîmpiți puteți fi, bă, penticostalilor, să permiteți unui astfel de impostor intelectual să se desfășoare AȘA în public?

Un răspuns to “Cum îi face de rîs Cristian Ionescu pe penticostali în spațiul public”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: