Ionesciene (8)

„Acum nu mai avem voie să înțelegem nimic din Scripturi până nu vine unul să ne dea cu diplomele lui în cap.” – Cristian Ionescu

Va’s’zică așa se explică de ce are capul așa pătrat Cristian Ionescu…

Mult mai pătrat decît cel al Pătrățosului…

Se vede treaba că diplomele au… greutate!

2 răspunsuri to “Ionesciene (8)”

 1. RobertS Says:

  Boala stimabilului pastor. Intelectualii cu diplome. Comic e ca de fiecare data cand ii ataca are grija sa spuna ca el, de fapt, ii iubeste pe cei ce s-au ocupat cu invatatura.
  In alta ordine de idei, atacurile pe care dumnealui si aghiotantul sau, domnul cu palarie, le profereaza la adresa lui Emanuel Contac sunt, in opinia mea, josnice. Ironiile rautacioase si bataia de joc sunt armele dracului, nu ale unui crestin si mai ales unul care se vrea cu pretentii. Sa spui despre Contac ca e atins de duhul mandriei si ca se da mai rotund decat este, asta chiar e o nedreptate.
  Cred ca aici se pot vedea foarte bine limitele pe care le au dialogurile din „blogosfera” evanghelica: pentru Ionescu, Contac e un infumurat. Pentru cei care il cunosc personal pe acesta, dincolo de tastatura si monitor, caracterizarea nu poate fi mai departe de adevar.
  Totusi, cred ca de la un reprezentant al unei comunitati s-ar putea cere mai mult decat atat. Cu putin inteligenta (nativa, nu trebuie scoala pentru asta), fratele pastor ar fi putut realiza ca etichetarea atator alti crestini (egali cu dumnealui, daca e sa credem ce spune Pavel) cu tot felul de calificative nu e dreapta.
  Daca ar fi sa il caracterizez si eu pe pastorul Ionescu dupa modul in care s-a comportat pana acum, deci exclusiv prin ce a aparut pe blogul lui, as zice ca e un incruntat infumurat cu cautatura de fariseu neprihanit si maini de calau. Dar nu o sa fac asta, pentru ca ma gandesc ca pastorul Ionescu e mai mult decat ce a lasat sa se vada la „Popasul pentru Suflet”.

 2. Alin Cristea Says:

  A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: