
Pe cine să mai urmăresc pe Twitter?
Apreciază:
Apreciere Încarc...
Similare
This entry was posted on 1 ianuarie 2012 at 21:10 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.
2 ianuarie 2012 la 00:41
Câteva propuneri:
https://twitter.com/#!/Neil_Cole
https://twitter.com/#!/VergeNetwork
https://twitter.com/#!/Apologetics315
https://twitter.com/#!/CSLewisDaily
2 ianuarie 2012 la 13:38
http://twitter.com/#tgc – The Gospel Coalition
http://twitter.com/#camilstoenescu – nu e evanghelic, dar aproape fiecare link pe care il da e interesant
Apropo, ma simt onorat sa figurez pe aceeasi lista cu…Vasile Tomoiaga :)
2 ianuarie 2012 la 17:50
Cristi, si eu sunt onorat sa fiu langa … tine :)
2 ianuarie 2012 la 22:39
Mă gîndeam să mă reapuc de twitter, doar așa, de dragul informațiilor interesante de acolo. Pe mine nu m-a prins Twitterul niciodată :)
2 ianuarie 2012 la 23:18
Da, sînt informații interesante pe Twitter.
O decizie bună la început de an… :)
3 ianuarie 2012 la 11:55
Folosirea Twitter ca „agentie de stiri” este o utilizare valida. Avem acces la informatii relevante filtrate de oamenii care activeaza in domeniile noastre de interes.
Oportunitatea pe care o ratam noi ca evanghelici este aceea de a „auzi” ce gandeste societatea ne-evanghelica. Traim cea mai mare parte a timpului in cercul nostru stramt de prieteni crestini, citind carti crestine, urmarind emisiuni crestine, radiou-uri crestine, citind bloguri crestine incat exista riscul sa nu mai fim capabili sa simtim pulsul societatii in care traim.
Twitter ne da posibilitatea sa ascultam ce zicea „lumea”. Nu e obligatoriu sa urmaresti 1000 de oameni, daca nu vrei. Poti sa urmaresti cativa reprezentativi sau poti sa ii pui pe toti pe o lista si sa arunci cate un ochi pe ea din cand in cand.
Mai este o oportunitate pe care o ratam. As numi-o Marturia personala online. Pe twitter ne construim o imagine prin ceea ce spunem, prin felul in care interactionam, exact asa cum la un serviciu „necrestin” vrei sa stabilesti relatii bune cu colegii. Ca evanghelici avem posibilitatea de a ne construi o imagine de oameni normali care chiar daca tin foarte mult la subiectul Dumnezeu, mai vorbesc si despre altele.
3 ianuarie 2012 la 12:01
Cristi, sînt intru totul de acord cu tine în ceea ce privește aceste… chestiuni.
Aș mai adăuga doar că, pe lîngă faptul că evanghelicii români nu sînt capabili în prezent să simtă pulsul societății, nu sînt capabili nici să simtă pulsul propriului mediu evanghelic, fiind ghetoizați confesional, regional și intelectual.
3 ianuarie 2012 la 12:28
Da, uite ca la asta nu m-am gandit. Pentru un pastor sau presedinte de cult, ocazia de a auzi ce gandesc enoriasii e una de neratat.
Stiu un lider de tineret care a aflat de pe facebook despre relatia dintre doi dintre adolescenti si a putut sa ii abordeze cu o discutie despre limite (pentru ca pozele aratau ca o astfel de discutie se impunea). Asta la un nivel mic.
3 ianuarie 2012 la 16:39
Am mari îndoieli că pastorii ar fi interesați să audă ce gîndesc enoriașii…
Ei sînt de obicei interesați ca enoriașii să audă ce gîndesc pastorii…
Mă refer, desigur, la gîndirea oficial-confesională de duminica…
Și de la conferințe…
5 ianuarie 2012 la 14:30
https://twitter.com/#!/DailyKeller
https://twitter.com/#!/ChristianPost