Victor Ponta și Dorel Popa la Chicago

„Vizita la Chicago chiar dacă neanunțată, a fost binevenită pentru că e bine să cunoască de la fața locului situația comunității românești de aici. La fel ca orice alt politician venit în zonă a fost și el bine primit indiferent de culoarea politică. Prezența domnului Ponta a fost însă de aceasta dată mai mult prin jurul liderilor și oamenilor din bisericile neoprotestante. Acesta având cel puțin două întâlniri cu lideri din bisericile baptiste și penticostale. Una din ele fiind biserica Elim după cum declară însuși pastorul Cristian Ionescu. Victor Ponta n-a vizitat întâmplîtor aceste biserici acesta fiind introdus de către fostul primar din Arad Dorel Popa, el însuși pastor.

Se pare că voturile românilor neoprotestanți sunt extrem de curtate de majoritatea politicienilor. Rămâne însă de văzut cu cine vor vota românii din SUA la viitoarele alegeri. Până una alta este bine că măcar acești lideri își găsesc timp să se și întâlnească cu electoratul, lucru care ar trebui să-l faca într-o proporție mult mai mare.”

http://rousa.blogspot.com/2012/02/impresii-despre-intalnirea-cu-victor.html

„Biserica este un loc unde oamenii sunt bineveniți, chiar și (mai ales) demnitarii aflați în poziții guvernamentale. Delegația a fost condusă de domnul deputat Victor Ponta și însoțită de pastorul Dorel Popa, fost primar al Municipiului Arad. Am apreciat neutralitatea politică, demnitatea și decența saluturilor aduse de domniile lor în cadrul serviciului divin. Predica fratelui Popa a fost de excepție și cred că a avut un impact deosebit asupra celor prezenți.”

http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2012/02/20/delegatie-parlamentara-la-elim-chicago

„Menționez că în ce mă privește – și vorbesc în dreptul meu – vizita domnului Victor Ponta și a celorlalți oameni politici care au venit în trecut la Elim sau vor veni în viitor nu are absolut nicio consecință politică și nicio influență asupra vederilor mele cu privire la procesul politic; în experiența pe care o am, biserica locală nu a fost niciodată atrasă într-o anumită direcție electorală sau politică în urma unei asemenea vizite.”

http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2012/02/22/parlamentari-la-elim-de-ce-am-inghitit-tantarul-dupa-ce-am-strecurat-camila-documentar-video

Interviul cu Victor Ponta realizat de Petru Amarei la Romanian Television Network Chicago, 20 februarie 2012:

http://rtnchicago.com/emisiuni/fata-in-fata/victor-ponta

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: