După ce și-a vărsat năduful Cristian Ionescu pe politicieni și pe artiști, acum se plînge și de jurnaliști. Cristian Ionescu ar fi bun de președinte al României, nu?

Cristian Ionescu: „Ceea ce mă dezgustă este dublul standard al societății în general, al jurnaliștilor în special, care sunt îngroziți de această crimă odioasă, dar acceptă avortul ca pe ceva normal când de fapt este același lucru: o mamă care își ucide sadistic propriul copil!”

Acum cîțiva ani am participat în Oradea la un marș împotriva avortului. A fost prezent vreun pastor de la penticostali sau de la baptiști? Nu-mi aduc aminte…

În 24 martie 2012 va fi organizat un astfel de marș în Oradea și în alte orașe din România.

Să vedem: pastorii pocăiților nu au același dublu standard ca și al politicienilor, artiștilor și jurnaliștilor, ba chiar „AL SOCIETĂȚII ÎN GENERAL”, pe care îl incriminează Cristian Ionescu?

De la amvon și de pe blog le e ușor pastorilor să se indigneze și să se dea rotunzi. Să-i vedem cum se comportă în societate!…

Un răspuns to “După ce și-a vărsat năduful Cristian Ionescu pe politicieni și pe artiști, acum se plînge și de jurnaliști. Cristian Ionescu ar fi bun de președinte al României, nu?”

  1. adrian.s Says:

    Nu-mi place sa recunosc dar trebuie sa-ti dau 100% dreptate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: