Din Mahalaua Evanghelică – 9 martie 2012

Transmitem în direct, din nou, de pe cel mai jegos blog evanghelic din blogosfera evanghelică (peste 1.000 de bloguri evanghelice), cel al lui Răzvan Cristian Stoica, zis Vindecătoru:

„Cristian Ionescu este victima linşajului lui Alin Cristea, o persoană de o neamprostie imposibil de egalat. Lăsat în plata lui sau antrenat în glume, Cristian Ionescu poate face cu brio figură de creştin, indiferent de mentalităţile sale desuete, în timp ce Alin Cristea nu e decît un golan tragic şi invidios. Imaginea proastă a lui Cristian Ionescu este relfectarea unui om cu o familie numeroasă şi credincioasă în oglinda spurcată a unui paranoic de pe Criş pe nume Alin Cristea.”

Reluarea unor vechi mitocănii și etern prezente nume în Mahalaua Vindecătorului face parte, după cum am arătat, în numeroase rînduri, din arsenalul belicos al Vindecătorului.

De data aceasta, ignobilul blogger s-a depășit pe sine, construindu-mi un portret caricaturizat care nu văd cum i-ar putea convinge nici măcar pe cei mai înverșunați dușmani ai mei… :)

În ceea ce privește victima Ionescu, aceasta e victima propriei sale ignoranțe, imposturi și preabine cunoscute fudulii. Că un Răsvan Cristian Stoica nu prea are informații din mediul penticostal e de înțeles. Dar că propune, pentru a cîta oară?, universuri paralele în care paranoia sa o ia razna, ieșind de pe palierul adevărului, ei bine, asta nu mai e doar treaba sa, ci a noastră, a mogulimii noastre… :)

Cum, acum sînt paranoic de pe Criș? Altădată parcă eram… miner din Valea Jiului. :)

Un răspuns to “Din Mahalaua Evanghelică – 9 martie 2012”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: