Dezamăgit de creștinism? (9)

Dezamăgit de creștinism? – Ravi Zacharias, Neword Press, Arad, 2012, 285 p.

“Pe unii dintre noi, Dumnezeu ne întâlnește în moduri dramatice – de multe ori chiar în momentul convertirii. Pentru alții, se pare că este cu noi doar până la jumătate, în timp ce Îl slujim în circumstanțe dificile. Iar alții dintre noi nu sunt scăpați din încercări, chiar până la moarte.

Dar, în toate acestea, există un element comun. Pentru fiecare – cu excepția lui Isus, care a înființat Biserica prin moartea Lui – Biserica este întotdeauna aproape, pentru a-și arăta grija plină de dragoste în Numele Lui. […]

Misiunea Bisericii nu este doar să-i aducă pe oameni la Dumnezeu, ci să-L ducă pe Dumnezeu la cei care au fost răniți de experiențele vieții, să-i atingă pe cei care sunt dărâmați, să le aducă vindecare celor cu senimentele rănite. Aceia dintre noi care suntem parte din Biserică recunoaștem și acceptăm această responsabilitate pe care o avem față de cineva a cărui încredere a fost zdruncinată, după cum arată școlile, spitalele, centrele de ajutorare și misiunile înființate de Biserică de-a lungul secolelor.” (p. 106)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: