In memoriam Vasile și Victoria Pintican

Dragă Dyo, astfel de momente cumplite ne obligă să ne recunoaștem puținul pe care îl putem pune în cuvintele de mîngîiere. Mai degrabă ne retragem, oarecum cu lașitate necesară, în tăcere și în perplexitate.

Fie dacă îți adresăm doar cîteva cuvinte, fie dacă nu o facem, preferînd să tăcem decît să riscăm să tulburăm în vreun fel durerea voastră, să știi, cu siguranță, că mulți sînt alături de voi, în această planare a voastră în hăul durerii, dar destui nu știm cum să ne manifestăm, eficient, prezența, mai mult sau mai puțin tandră, lîngă umerii voștri căzuți, lîngă inimile voastre fragile…

Ne ridicăm mîinile și inimile către Părintele ceresc pentru a-i cere îndurare peste voi și peste noi, ne plecăm chipul și sufletul în fața durerii prin care treceți acum.

Ne rugăm ca Domnul slavei să răscumpere durerea aceastei tragedii și să vă întărească genunchii și inimile.

Nădejdea supremă a învierii morților, spre slavă eternă a celor adormiți în Domnul, să ne însoțească în continuare în toate zilele vieții noastre!

Un răspuns to “In memoriam Vasile și Victoria Pintican”

  1. ligipp Says:

    Multumim din inima pentru rugaciuni si sustinere in vremea noastra de durere, sustinere care nu poate fii apreciata in cuvinte, insa am simtit-o in fiecare moment si zi care a urmat acel intunecat ceas al durerii. Cu apreciere si multumire, Ligia Pintcan Englöf , una din cele trei fice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: