Dan Tăpălagă: Universitatea Mang&Standford. Ghidul absolventului

„Cele două nominalizări la educație trimise în neant s-au dovedit, culmea, monumente de ignoranță. Ei, Dumitrescu și Mang, sunt două nume învinse de propria prostie. Obișnuiți să evolueze în societăți închise, în spații perfect controlate, cu reguli falsificate, cu valori răsturnate, unde minciuna și impostura sunt mereu premiate, cei doi s-au făcut de râs în clipa în care au pășit în afara universului lor.

Dacă dai la o parte tîmpeniile din CV și biografie nu rămâne mare lucru. Niște politruci descurcăreți, cam depășiți de vremuri și cam atât.

N-au înțeles că minciuna are picioare extrem de scurte într-o lume dezbrăcată rapid de orice secrete cu ajutorul internetului. […]

Oricât a încercat premierul Ponta să tragă de timp, cerând Academiei Române să se pronunțe dacă se poate undeva la calendele grecești, verdictul fusese dat deja cu probe și dovezi convingătoare, puse pe masă de Vlaston și Orășanu, de cercetătorul japonez și de către cel israelian, de programe soft, de cititori, de un public mobilizat în special online.”

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12263162-universitatea-mangstandford-ghidul-absolventului.htm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: